Live acumFilm: Patru frati
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Camerele de supravehere au surprins scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila! Ce se vede în imagini! |Video

Scandalul în care a fost implicată vloggerița Bianca Adam, cunoscută sub pseudonimul de Tequila, a fost filmat de camerele de supraveghere din complexul rezidențial din Chiajna.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care Tequila și prietenul ei au ajuns în complexul rezidențial și au parcat mașina pe rampa pentru persoanele cu dizabilităi de la intrarea într-un bloc.

Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila! Bărbatul acuzat că ar fi agresat-o vine cu imagini de la incident și își declară nevinovăția! |Video

La scurt timp, administratorul complexului a ieșit dintr-o altă scară de bloc și le-a atras atenția celor doi tineri că au distrus rampa de acces.

Bărbatul a povestit că le-a cerut să mute mașina, iar din acel moment a izbucnit scandalul.

Scandalul a fost surprins pe camere

Cine este bărbatul care a bătut-o pe Bianca Adam. Agresorul vloggeriței e consilier local și a mai bătut doi chiriași pe care i-a alungat din apartament

Pe imagini se poate observa cum prietenul vloggeriței Tequila scoate telefonul și începe să îl filmeze pe administratorul complexului, iar acesta a reacționat imediat și a încercat să smulgă telefonul.

Imediat, cei doi s-au luat de gât, iar vloggerița Tequila a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față.

Tequila lovește din nou! Bianca a dezvăluit care este cheia succesului său! Cum ajungi un vlogger celebru peste noapte? (VIDEO)

După incident Tequila și prietenul ei, au fugit în direcții diferite, în timp ce bărbatul a intrat înapoi în bloc.

Administratorul complexului a declarat, pentru Antena 3, că el nu a agresat-o pe tânără și că, de fapt, așa cum se vede și în imaginile de pe camerele de supraveghere, tânăra l-a atacat, pulverizăndu-i spray iritant în față.

Vlogger celebru din România, bătut cu fierul pe stradă! Bianca Adam (Tequila) a filmat atacul

"Domnișoara a parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugând-o. Din filmările pe care vi le-am pus la dispoziție, reiese că nu am avut decât o discuție cu dumneaei și se vede că mi-a dat cu spray lacrimogen în față. Eu nu am atacat pe nimeni, am lăsat fimările să vorbească în numele meu", a declarat la Antena 3 bărbatul acuzat de vloggeriță.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro