Antena Căutare

SALVEAZA SPERANTA! Alexia, o dansatoare in varsta de sase ani, risca sa fie aruncata in strada alaturi de mama ei

Campania "Salveaza Speranta" merge mai departe. Astazi, vorbim de Alexia Gorcea, o fetita de sase ani care sufera de hipoacuzie. Pe langa faptul ca boala nu are leac, Alexia risca sa fie aruncata in strada alaturi de mama ei. Emisiunea Acces Direct va dona banii dintr-o zi de publicitate pentru ca micuta dansatoare sa aiba o sansa la un viitor mai bun.

Alexia Gorcea este fetita care a impresionat o tara intreaga. Are 6 anisori, dar de trei ani micuta poarta aparate auditive pentru ca sufera de hipoacuzie. Nu prea ii plac aparatele, chiar daca stie ca are absoluta nevoie de ele. "Bijuteriile ei". cum le numeste ea, o ranesc dupa urechiuse si nu o lasa sa fie printesa din visurile ei. Noi azi i-am oferit ocazia sa se simta ca o zana. Am dus-o la creatoarea de moda Sonia Trifan care ii va face cateva rochite cu care sa fure ochii tuturor la concursurile de dans

Alexia nu este un copil care oricare altul. Lumea in care traieste micuta de 6 ani ar fi aproape muta daca nu ar avea "bijuteriile ei", aparatele care o ajuta sa-i auda pe cei din jur. Stie prea bine acest lucru, insa, uneori, durerea e mult prea mare, chiar si pentru o luptatatoare, cum e ea. Insa nimic nu poate invinge dansul.

Poate ca i se pare usor ceea ce face ea, dar ca sa fure toate privirile la concursuri, Alexia are nevoie si de o rochita de printesa. Asa ca, i-am facut o vizita Soniei Trifan!

Vreme nefavorabila, de Ziua Femeii!... Un elicopter al Armatei s-a prabusit la Beresti - Bistrita, in judetul Bacau! S-au inregistrat mai multe victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x