Antena Căutare

”Dacă luăm măsuri bune, cam în două săptămâni vom avea o reducere a cazurilor”, spune medicul Virgil Musta

Virgil Musta, șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara s-a declarat, duminică, optimist în ceea ce privește reducerea cazurilor noi de coronavirus. Cu o singură condiție: să fie luate măsurile adecvate.

Virgil Musta

Conform lui Virgi Musta, măsurile trebuie să fie stricte și riguroase, în condițiile în care acestea puteau fi luate mai demult.

”Ideal era ca măsurile să fi fost luate mai devreme, înainte ca epidemia să revină cu atâta putere. Dacă luăm măsuri bune, cam în două săptămâni vom avea o reducere a cazurilor”, a declarat Virgil Musta.

Medicul timișorean spune că este adeptul luării de măsuri la nivel local, care să fie în concordanță ci specificul fiecărei zone din țară afectată de pandemia de coronavirus.

Masca de protecție, obligatorie în Mocăniță. Șeful OPC Cluj, fotografiat în timp ce încalcă regula: „Nimeni nu purta. Ar fi fost ciudat să port doar eu” | Foto

”Este mai responsabil să facem măsuri individuale în anumite zone, decât să creăm reguli generale, care în anumite zone să nu fie necesasre și să perturbe activitatea”, a mai precizat Virgil Musta.

Șeful secției Boli Infecțioase II de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara s-a arătat îngrijorat de numărul tot mai mare de pacienți COVID-19 internați la Terapie Intensivă și a transmis că există o proproție între numărul de pacienți critici și numărul de decese.

”Statistica este la fel peste tot în lume și nu înșeală”, a conchis Virgil Musta.

Șef din Poliție, prins băut la volan: "Cine greșește, plătește! Am băut și eu o bere"... Taximetrist bătut până la inconștiență pe un bulevard central din București. Imagini cu un puternic impact emoțional...
Cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor: sfaturi simple de gătit
Află cum te poți bucura de cea mai bună aromă a legumelor, mai ales dacă vrei să schimbi...
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023. Racii vor primi o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2023 spune că nativii in zodia Rac vor avea parte de vești...
Parteneri
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x