Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caracal: Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra! Familia a făcut anunțul momentului: „Este în viață”

La un an de la disparația Alexandrei Măceșanu, familia tinerei a transmis un mesaj complet neașteptat. Alexandru Cumpănașnu a fost cel care a făcut dezvăluirea momentului, în cazul crimelor de la Caracal.

Familia Alexandrei Măceșanu, anunț neașteptat

Pe pagina de Facebook a lui Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei Alexandra Măceșanu, a apărut un mesaj complet neașteptat, transmis de către familia tinerei prin intermediul acestuia.

FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU, ANUNȚ DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat, dar deși ancheta a scos la iveală faptul că Gheorghe Dincă a omorât-o pe adolescentă, familia acesteia are o părere complet diferită.

Părinții fetei care a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă susțin că nu el este cel care ar fi omorât-o pe Alexandra Măceșanu, în ciudat tuturor probelor prezentate de autorități.

citește și: Caracal: Imagini cutremurătoare! Ce a văzut Alexandra Măceșanu înainte să fie omorâtă de Gheorghe Dincă

Și mai surprinzător este faptul că familia consideră că fata este în viață, deși a trecut mai bine de un an de când a fost victima criminalului de la Caracal.

Caracal: Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra! Familia a făcut anunțul momentului: „Este în viață”

Alexandra Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Iată mai jos mesajul transmis de către tinerii Alexandrei Măceșanu, prin intermediul lui Alexandru Cumpănașu:

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

„La un an de la răpirea Alexandrei transmit câteva mesaje clare din partea familiei:

1. Alexandra NU a fost omorâtă de Dinca‼️

2. Chiar dacă șansele scad odată cu timpul, simțim că Alexandra este în viață. Pentru că este o luptătoare‼️

3. Suntem o familie cu demnitate care nu face circ și specatcol‼️ Durerea noastră este imensă dar este A NOASTRĂ ‼️

Caracal: Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra! Familia a făcut anunțul momentului: „Este în viață”

Alexandra Măceșanu, victima lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

4. Mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat și susținut în acest an‼️

5. Ii mulțumim varului nostru pentru TOT ce a făcut în acest an pentru Alexandra și ne pare rău pentru multele greutăți pe care i le-am creat lui și familiei lui‼️

citește și: Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

6. Tuturor celor care nu-au criticat sau judecat atât pe noi cât și pe Alexandru le transmitem atât: Dumnezeu are grijă de fiecare pentru faptele lui‼️Noi nu dorim răul nimănui dar le dorim ca în astfel de momente grele sa aibă și ei un văr cum avem noi dar mai bine să-i ferească Dumnezeu de astfel de momente‼️

7. Curajul fetei noastre vrem să ajute pe cât mai mulți aflați în situația ei sau care se lovesc de nedreptățile de astăzi ‼️Luni finalizăm formalitățile pentru înființarea Asociației Alexandra Macesanu‼️NU vrem nimic pt noi sau vărul nostru. TOT ce se va primi va fi dăruit cu dragoste celor care au nevoie‼️Sunt prea multe familii care au nevoie de ajutor în România‼️

citește și: Unchiul tinerei Alexandra Măceșanu a dat marea veste! Alexandru Cumpănașu: „Nu am dorit să anunțăm mai devreme. Dumnezeu ne iubește”

8. În această perioadă nu ne dorim să vorbim public sau să ne afișam durerea‼️ Este în sufletul nostru și atât. Dacă vom hotărî să facem unele declarații vom face un anunț. Îl rugăm pe vărul nostru să țină legătura cu presa atât cât poate și el‼️

9. Ne este tare dor de ZÂNA noastră și durerea nu poate fi pusă în cuvinte‼️

10. Mulțumim tuturor cumpanasilor pentru lupta pe care au dus-o cu mulți oameni răi pe internet și în realitate. Vă iubim și vrem să rămâneți la fel de uniți în jurul lui Alexandru și să faceți în continuare fapte bune. Ignorați-i pe cei care jignesc din răutate și invidie‼️

Toți cei care nu mai suportă ABUZURILE, NEDREPTATEA și vor să fie pedepsiți cei vinovați s-au unit în acest grup: STOP Abuzurilor asupra romanilor: Alaturi de Cumpanasu‼️ (...)”.

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ucise de către Gheorghe Dincă

Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari