Antena Căutare

Care e starea victimelor de pe Autostrada Soarelui? Ultimele informații despre răniți, între care sunt și copii

Toţi răniţii accidentului de pe Autostrada Soarelui au fost aduşi în Capitală, în toate spitalele care au unităţi de primiri urgenţe. Cei mai mulţi dintre ei, spun medicii, sunt stabili.

Toţi răniţii accidentului de pe Autostrada Soarelui au fost aduşi în Capitală, în toate spitalele care au unităţi de primiri urgenţe. Cei mai mulţi dintre ei, spun medicii, sunt stabili.

La Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală au fost aduși sâmbătă 14 răniți în accidentul rutier de pe autostrada A2.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Bică, a precizat, pentru AGERPRES, că din primul lot de nouă răniți a mai rămas internată o singură pacientă, care este sub supraveghere, iar 2 copii au fost trimiși la Spitalul "Marie Curie".

Din cel de-al doilea lot, de cinci răniți, un copil se află internat, sub supraveghere medicală, pe Secția de Neurochirurgie, iar potrivit lui Florin Bică părinții nu au motiv de internare. Alți doi pacienți sunt în evaluare, a menționat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Anterior, în jurul orei 14,30, Florin Bică declarase că toți cei nouă răniți în accidentul rutier produs pe A2, care au fost internați la Spitalul Bagdasar Arseni din București, sunt conștienți și stabili. Medicul preciza că mai sunt așteptați să vină la Bagdasar Arseni încă cinci răniți de la Spitalul din Lehliu Gară.

Vom reveni cu detalii!

Vești bune pentru șoferi! A fost reluată circulația pe A2, pe sensul către Constanța, după accidentul de la Lehliu... Cine sunt VINOVAȚII? Dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă după accidentul în lanț de pe A2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x