Antena Căutare

Carnagiu pe o șosea din Ialomița! Zece persoane au murit și alte șapte sunt grav rănite după ce un TIR a lovit un microbuz

Cel mai grav accident rutier din 2019 s-a soldat cu zece morți și șapte răniți. Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 16 persoane.

Cel mai grav accident rutier din 2019 s-a soldat cu zece morți și șapte răniți. Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 16 persoane.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție. Bilanțul actualizat este de zece morți și șapte răniți. Nouă persoane au decedat pe loc. Șoferul TIR-ului a murit pe loc. Și șoferul microbuzului se află printre decedați.

În microbuz se aflau 17 persoane, acestea fiind transportate cel mai probail către locul de muncă.

Accidentul grav de circulaţie produs sâmbătă dimineaţa pe DN 2A Slobozia-Urziceni, în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri, a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul de călători, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, subinspectorul Ludmila-Marina Dascălu.


"Cercetările sunt îngreunate deoarece ambii şoferi au decedat", a precizat sursa citată

De asemenea, reprezentantul IPJ Ialomiţa a precizat că numărul persoanelor decedate în urma accidentului dintre un microbuz de pasageri a crescut la zece, unul dintre răniţii grav transportaţi la spital decedând. De asemenea, alte şapte persoane au fost rănite şi transportate la spital, a mai precizat sursa citată.

În urma accidentului au rezultat 17 victime, dintre care zece decedate (şoferul tirului şi nouă din microbuz) şi șapte transportate de urgenţă la spital.


ISU Ialomiţa anunţase anterior că bilanţul victimelor se ridică la 18, fiind vorba de nouă morţi şi nouă răniţi.


Potrivit IGSU, trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia, fiind conştienţi. Cinci dintre aceştia au fost direcţionaţi către secţiile de urgenţă ale spitalelor Bagdasar şi Floreasca din Bucureşti.


La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical al Serviciului Ambulanţă cu 19 autospeciale de intervenţie şi ambulanţe.


Accidentul s-a produs în jurul orei 5:00. Încă din primele informaţii furnizate de apelantul la 112, s-a comunicat că este vorba de un număr mare de victime, sens în care a fost imediat activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Ialomiţa, mai precizează informarea IGSU.


Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri ale DN 2A în zona producerii accidentului, fiind reluată în jurul orei 7:30, potrivit Centrului INFOTRAFIC al IGPR.


Autorităţile din judeţul Ialomiţa au declanşat sâmbătă dimineaţa Planul Roşu de Intervenţie în cazul accidentului rutier între un microbuz cu pasageri şi un tir petrecut pe DN 2A.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa au comunicat că Planul Roşu de Intervenţie a fost activat la ora 5:15, fiind vorba de un număr mare de victime rămase încarcerate.


Din partea ISU Ialomiţa s-a intervenit la faţa locului cu trei autospeciale de apă şi spumă, două de descarcerare, trei echipaje SMURD, a autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM). Au fost trimise la faţa locului şi cinci ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Ialomiţa.


De asemenea, au fost solicitate în ajutor şi forţe ale ISU Bucureşti-Ilfov, fiind trimise la faţa locului o autospecială de terapie intensivă, două echipaje SMURD şi două autospeciale de transport personal şi victime multiple.

Secretele dosarului Caracal! Directorul Institutului de Criminalistică rupe tăcerea: ”Sute de probe au fost expertizate!... Primele imagini de la accidentul devastator din Ialomița unde au murit zece persoane și șapte sunt grav rănite. Doi dint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x