Antena Căutare

Casiera unei banci din Dolj a furat economiile a zeci de batrani

Increderea oarba in casiera unei banci i-a costat scump pe zeci de batrani dintr-o localitate doljeana. Oamenii si-au pierdut economiile de-o viata pentru ca nu au verificat ce semneaza. Femeia a reusit sa scoata din conturile batranilor peste 100.000 de lei. Facea asta de trei ani, dar inselaciunea a iesit la iveala abia acum.

Casiera fara scrupule si-a inselat chiar si rudele. “252 de milioane i-am bagat in banca. Adu unchiule, lasa aici ca iti fac eu, vine acasa si cere acte, da-mi buletinul si m-am pomenit fara niciun ban acum”, spune unchiul femeii.

Casiera stia ca batranii care vin sa depuna bani la banca fie nu vad sa citeasca, fie nu stiu, si semneaza orice hartie li se pune in fata. Asa ca le dadea sa iscaleasca ordine de retragere a banilor.

“S-a stabilit ca in perioada 2009-2012, persoana respectiva a intocmit mai multe documente false de retragere de numerar din conturile de depozit”, precizeaza purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

In urma cu cateva zile, femeia s-a internat intr-un spital de neuropsihiatrie, dar nu va scapa asa usor. Este cercetata pentru delapidare, inselaciune, fals si uz de fals. Prejudiciul se ridica la peste 100.000 de lei.

Bolnavii cu probleme psihice de la un centru dambovitean de recuperare traiesc in conditii greu de imaginat... Dinu Patriciu si sotia sa se judeca pentru averea impresionanta de 2,3 miliarde de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x