Antena Căutare

Câștigător Superbingo Metropolis: Cum se transformă o investiție de 2,4 le în 10.000 de euro

Pe 15 noiembrie 2015 s-a realizat inca o data linie acumulata. Cartonul rosu cu numarul 391, top 16716 i-a adus unui jucator din Ploiesti suma de 45.000 de lei. “Nu stiu ce m-a impins sa iau acea serie de cartoane. Am luat una singura, pe cea rosie. Nefiind un jucator impatimit, cumparam cate o serie de cartoane doar atunci cand imi aduceam aminte”

Pe 15 noiembrie 2015 s-a realizat inca o data linie acumulata. Cartonul rosu cu numarul 391, top 16716 i-a adus unui jucator din Ploiesti suma de 45.000 de lei. “Nu stiu ce m-a impins sa iau acea serie de cartoane. Am luat una singura, pe cea rosie. Nefiind un jucator impatimit, cumparam cate o serie de cartoane doar atunci cand imi aduceam aminte”.

Iar pe data de 15 noiembrie, trecand pe langa un vanzator Superbingo Metropolis, domnul Manea Mihai si-a adus aminte ca norocul bate la usa in fiecare duminica. Chiar daca nu se afla in fata televizorului in momentul extragerii, a doua zi a avut grija sa verifice pe internet daca se afla printre castigatori. “Initial nu stiam valoarea premiului. Am ramas absolut uimit cand am sunat pe call center pentru revendicare si mi s-a spus ca am castigat aceasta suma de bani”. Si totul a pornit de la inspiratia de a se opri si de a-si achizitiona cea mai ieftina serie de cartoane. A transformat astfel o investitie de 2.4 lei in peste 10.000 de euro.

Câștigător Superbingo Metropolis. Enescu de pe bacnotă a venit la Enescu din Iași: "În viața mea nu am văzut atâția... Câștigător SuperBingo Metropolis. Maria Șerbănescu: ”Nu este greu să câștigi. Trebuie doar răbdare și încredere!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x