Antena Căutare

Câștigător SuperBingo Metropolis. ”La sediul SuperBingo te duci sărac și pleci bogat!”

Printre fericiti se numara si bacauanul Marius Despa, castigator al unui premiu de 5800 de euro, pe data de 20 septembrie. Aceeasi suma a fost castigata si de bucuresteanca Ioana Ion.

Printre fericiti se numara si bacauanul Marius Despa, castigator al unui premiu de 5800 de euro, pe data de 20 septembrie. Aceeasi suma a fost castigata si de bucuresteanca Ioana Ion


Sediul SuperBingo Metropolis din Bucuresti este un loc in care fericirea este la ea acasa. Zeci de oameni vin aici in fiecare saptamana pentru a intra in posesia premiilor castigate in cadrul emisiunii. Este acel loc in care intri mai sarac si sigur iesi bogat. Printre fericiti se numara si bacauanul Marius Despa, castigator al unui premiu de 5.800 de euro, pe data de 20 septembrie. Aceeasi suma a fost castigata si de bucuresteanca Ioana Ion.

Avand doua serii de cartoane si Ioan Ursescu din Arad a castigat suma de 2000 de euro. “Le-am spus copiilor sa-mi cumpere cartoanele, dar ei in loc sa achizitioneze toate cele 3 serii, mi-au luat doar doua. Astfel am pierdut cel putin 3000 de euro.” Chiar si fara cartonul tricolor, aradeanul a plecat acasa mai bogat cu peste 9.000 de lei. “Asa se intampla cand copiii nu asculta de parinti” spune Ioan.

Câștigător SuperBingo Metropolis. ”După necaz, mai vine și o bucurie”. Sub forma a 2.500 de euro... Câștigător SuperBingo Metropolis. O Dacie Duster s-a ascuns sub numărul 58...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x