Câștigător SuperBingo Metropolis. Maria Șerbănescu: ”Nu este greu să câștigi. Trebuie doar răbdare și încredere!”

 

Cui nu i-ar prinde bine 9000 de euro? Stim sigur o persoana care detine aceasta suma si este foarte bucuroasa. Este vorba de prahoveanca Maria Serbanescu, jucatoare SuperBingo Metropolis. Editia aniversara de 6 ani i-a adus “o batranete mult mai usoara”  

Cui nu i-ar prinde bine 9000 de euro? Stim sigur o persoana care detine aceasta suma si este foarte bucuroasa. Este vorba de prahoveanca Maria Serbanescu, jucatoare SuperBingo Metropolis. Editia aniversara de 6 ani i-a adus “o batranete mult mai usoara” dupa cum declara norocoasa castigatoare. “Nu este greu sa castigi. Trebuie doar rabdare si incredere”.


Acelasi lucru pare sa il spuna si galateanul Ionel Tudorie, care la inceput de octombrie a castigat, cu dubla norocoasa, suma de 5.000 de euro. “Am avut ceva emotii cand mi-a sunat telefonul pentru ca nu imi mai gaseam seriile de cartoane”. Din fericire, intr-un final si-a adus aminte ca le lasase in masina. Si daca tot am pomenit de masina, planul lui Ionel, dupa ce si-a ridicat cei peste 22.000 de lei, este acela de a-si schimba batrana Dacie.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe