Antena Căutare

Catastrofa de la Fundata: "Termica", vinovatul cel mai probabil

Primele variante neoficiale despre cauzele accidentului de elicopter de la Fundata, in care sase militari israelieni si unul roman si-au pierdut viata, se refera la conditiile meteo si starea aparatului de zbor.


O alta varianta, vehiculata mai ales in presa de la Ierusalim, este starea precara a aparatului CH-53, care a mai avut defectiuni tehnice chiar in urma cu cateva zile, dar a fost reparat de echipe ale Aviatiei israeliene potrivit jurnalistilor de la Jerusalem Post, care citeaza surse militare romanesti. Un aparat CH-53 care participa la aceleasi exercitii din programul Blue Sky 2010 a avut, saptamana trecuta, o aterizare fortata, dar deocamdata este neclar daca aparatul era acelasi cu cel prabusit luni dupa-amiaza.

Editia online a cotidianului Haaretz il citeaza, totusi, pe seful IAF, care a afirmat ca elicopterul care s-a prabusit in Romania se afla intr-o stare "excelenta" inaintea zborului.

CITESTE mai multe in Jurnalul National

Tulcea: Acces interzis la publicatiile locale si centrale!... Shanghai: Udrea lanseaza noul brand turistic sub sloganul "Explore the Carpathian garden"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x