Antena Căutare

Caz revoltător! Au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Când au ajuns, polițiștii le-au dat chiar lor amendă!

Doi localnici dintr-o comună din judeţul Argeş au devenit din reclamanţi, amendaţi! Deranjaţi de muzica dată prea tare la un restaurant din vecinătate, oamenii au cerut ajutor la 112.

Doi localnici dintr-o comună din judeţul Argeş au devenit din reclamanţi, amendaţi! Deranjaţi de muzica dată prea tare la un restaurant din vecinătate, oamenii au cerut ajutor la 112.

Pentru că muzica s-a oprit înainte de sosirea agenţilor, reclamanţii au fost amendaţi cu 100 de lei, în timp ce restaurantul a primit un avertisment.

Muzică dată la maximum şi gălăgie. Scenele se repetă la fiecare sfârşit de săptămână în comuna Mărăcineni din Argeş. Şi ziua, dar şi noaptea, se plânge una dintre familiile din localitate.

„Am făcut această casă în ideea că vom avea linişte şi, aşa cum noi nu deranjăm pe nimeni, nu vrem să fim deranjaţi. De doi ani de zile avem această problemă”, povestește Germin Grigore, localnic.

Disperaţi, oamenii au apelat la poliţia rurală. Spun însă că de fiecare dată când agenţii trebuie să sosească, muzica se opreşte. ca prin farmec. În final, tot reclamanţii sunt cei care au de suferit.Oamenii vorbesc despre o complicitate între poliţiiştii locali şi cei care conduc restaurantul. Angajaţii localului cred însă că reclamanţii doar exagerează.

„Am fost amendată cu 100 de lei, dar eu am o pensie foarte mică, de 11 milioane vechi și nu îmi pot permite să fac un obicei din lucrul acesta. Eu să fiu considerată o infractoare și cei care fac infracțiunea să fie tolerați”, povestește o localnică.

Imagini cutremurătoare! Fetița care a murit după ce a căzut din microbuz a fost înmormântată. Foto... Alocațiile copiilor nu pot fi majorate! Ministrul Muncii: „Nu am mai avut niciodată această situație”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x