Live acumMarea Unire ZU
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Cazul Caracal: Tribunalul a decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la un an de la crime

Cazul crimelor de la Caracal pare să se apropie de final. Recent, cei de la Tribunalul Olt au luat o nouă decizie în privința lui Gheorghe Dincă și a complicelui său, Ștefan Risipițeanu!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt a anunțat că instanța a decis ca Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, și Ștefan Risipițeanu, complicele său, să rămână în continuare în arest preventiv la Penitenciarul Craiova.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU GHEORGHE DINCĂ, CRIMINALUL DE LA CARACAL

Gheorghe Dincă este în present judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

CITEȘTE ȘI: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Vecinul său, Ştefan Risipiţeanu, este judecat pentru viol, victima fiind Luiza Melencu. În prezent, cei doi inculpaţi sunt deţinuţi la Penitenciarul Craiova.

Cazul Caracal: Tribunalul a decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, la un an de la crime

Gheorghe Dincă și complicele său, Ștefan Risipițeanu

La un an de când România a fost șocată de cazul crimelor de la Caracal, informații surprinzătoare au ieșit la iveală. Se pare că Nicolae Alexe, fostul adjunct al Poliției Olt, cel despre care se știe că a condus operațiunea de găsire a tinerei Alexandra Măceșanu, victima criminalului de la Caracal, are toate șansele să revină în system.

CITEȘTE ȘI: Cazul Caracal: Familia Alexandrei Măceșanu a primit lovitura! Ce decizie au luat judecătorii

Nicolae Alexa se afla la comanda Polițiri Olt atunci când a fost semnalată dispariția tinerei Alexandra Măceșanu, la scurt timp după ce fata ar fi fost răpită de Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Ancheta a scos la iveală informații potrivit cărora acesta ar fi avut legături cu lumea interlopă din Caracal. În prezent, prin decizia luată de Tribunalul Olt, bărbatul ar putea reveni în sistem.

Recomandari