Antena Căutare

Ce a descoperit o femeie din Iași într-o caserolă de carne tocată. A pus mâna pe telefon și a filmat tot

O femeie din Iași a povestit că le pregătea masa copiilor săi, însă atunci când a deschis o caserolă de carne tocată cumpărată de la supermarket, a observat rapid că ceva era în neregulă. Ce a găsit mămica în interiorul conținutului: „Puteam să dau copiilor...”

carne tocata supermarket Galerie
Ce a descoperit o femeie din Iași într-o caserolă de carne tocată | Profimedia

O femeie din Iași a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a deschis o caserolă de carne tocată cumpărată de la supermarket, pentru a pregăti masa. Indignată de ceea ce a găsit în conținutul casoletei, femeia sunat rapid la Protecția Consumatorului.

Citește și: Ce este și la ce folosește bucata de material din caserolele de carne, de fapt. Detaliul pe care nu mulți îl știu

Ce a descoperit o femeie din Iași într-o caserolă de carne tocată

Întâmplarea a ajuns însă și în mediul online, acolo unde aceasta a publicat mai multe imagini cu incidentul. Femeia, pe numele său Roxana Mihalache, a povestit că le pregătea masa copiilor săi, însă atunci când a încercat să pună carnea în tigaie, a observat că ceva era în neregulă. În interiorul cărnii tocate, aceasta a găsit mai multe bucăți albastre de plastic, ce s-ar fi topit în contact cu focul, dacă nu era atentă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a a publicat imagini cu bucățile de plastic, pe rețelele de socializare, pentru a atrage atenția asupra situației nepăcute. Clienta a plătit suma de 14,99 lei pentru caserola cu carne tocată și s-a arătat deranjată de incident, care le putea pune sănătatea în pericol atât ei, cât și celor doi copii ai săi.

„Atenție la produsul carne tocată de porc 1 kg din acest magazin. Noi nu cumpărăm, de obicei, carne tocată, deoarece preferăm să o pregătim acasă. A fost o excepție, dar am avut o surpriză neplăcută. Am găsit bucăți subțiri și vizibile de plastic.

Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie. Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc.

Erau bucăți de plastic, subțiri, ca și cum ar fi fost rupte dintr-o pungă. Am sesizat acest lucru abia când amestecam în tigaia care era pe foc. Dacă nu eram atentă, sigur s-ar fi topit. Riscam să le dau copiilor mei plastic la cină”, a declarat Roxana Mihalache.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu peste carnea tocată, de fapt. Efectul se vede imediat

Internauții au povestit că au avut parte de experiențe similare

În dreptul postării sale, alte persoane au dezvăluit că acesta nu este un caz singular. Mai mulți internauți s-au plâns că au găsit, la rândul lor, bucăți de plastic sau alte obiecte, în carnea tocată cumpărată din supermarket.

„Am cumpărat carne de la o firmă cunoscută și avea hârtie albastră în ea”, a comentat cineva în dreptul postării, potrivit bzi.ro.

Tânărul acuzat că a furat moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur a fost găsit și reținut. Ce îl așteaptă pe bărbat... Program complet Noaptea Muzeelor 2023. Ce poți vizita în București, de la tururi, recitaluri și expoziții până la experi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x