Antena Căutare

Visul de a avea un căţel s-a transformat într-un coșmar. Ce a păţit o tânără care a luat un labrador de pe internet

Bucuria de a avea în casă un câine s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără din Cluj. Puiul de labrador pe care l-a cumpărat de pe internet, la un preţ avantajos, era bolnav şi a murit la scurt timp.

Bucuria de a avea în casă un câine s-a transformat într-un coşmar pentru o tânără din Cluj. Puiul de labrador pe care l-a cumpărat de pe internet, la un preţ avantajos, era bolnav şi a murit la scurt timp. Iar firma fantomă care exploata şi vindea animale nu mai este de găsit.

Nu este un caz unic, ci un fenomen. Căţei separaţi prea devreme de mamele lor şi cu sistemul imunitar nedezvoltat sunt vânduţi de crescători fără scrupule, la preţuri mici.

Pui de labrador de vânzare la preţul de 220 de euro

Adică de două ori mai mic decât preţul real pentru o astfel de rasă. A fost anunţul găsit pe internet care a convins-o pe Diana că este timpul să cumpere un câine.

La pachet cu labradorul, femeia a primit un carnet de sănătate fără serie din partea vânzătorilor din Oradea. Înăuntru, o parafă arăta că puiul ar fi fost vaccinat în Ungaria. La primul consult la veterinar, a primit şi prima avertizare.

După moartea câinelui, femeia a încercat să le ceară socoteală vânzătorilor, dar aceştia nu au mai fost de găsit. La o analiză mai profundă a actelor, a constatat că firma care a livrat câinele era, de fapt, din Suceava.

Fără imunitate şi nevaccinaţi, căţeii, vânduţi deseori la o vârstă mai mică decât cea legală de 8 săptămâni, sunt sensibili la parvoviroză, o boală mortală şi extrem de contagioasă. Veterinarii spun că, înainte de a cumpăra un câine, trebuie să ne asigurăm că puiul a fost alăptat de mamă suficient de mult timp şi că a fost vaccinat şi deparazitat. De asemenea, un preţ realist pentru un câine de rasă porneşte de la câteva sute de euro. Unul mai mic ar trebui să ridice suspiciuni.

România este cel mai mare producător de porumb şi floarea soarelui din UE! De ce fermierii sunt nevoiți să-și vândă cere... Alexandru Cumpănașu, noi dezvăluiri despre cazul Caracal! Ce le-a cerut procurorilor: ”Am vrut reaudierea fiului lui Din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x