Antena Căutare

Ce arată analizele Sarei Melinda Moiș. Fata de 13 ani a fost găsită în casa unui bărbat din Sighet

Sara Melinda Moiș, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită. Un polițist local a descoperit-o întâmplător într-o clădire rău famată din centrul orașului și fata i-a sărit în brațe imediat ce l-a văzut. Ulterior, ea a fost supusă unei evaluări medicale. Iată ce arată analizele.

colaj de imagini cu fotografia sarei melinda mois si locul unde a fost gasita Galerie
Sara Melinda Moiș, fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației, a fost găsită. Un polițist local a descoperit-o întâmplător într-o clădire rău famată din centrul orașului și fata i-a sărit în brațe imediat ce l-a văzut. Ulterior, ea a fost supusă unei evaluări medicale. Iată ce arată analizele.

Sara Melinda Moiș ar fi fost ținută captivă de un individ cu antecedente, bănuiesc autoritățile, care l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani.

Citește și: Cât ar valora geanta cu unelte care orbitează în jurul Pământului. Doi astronauți NASA au pierdut-o în spațiu când reparau stația

Sara Melinda Moiș a fost găsită. Ce arată analizele

Fata de 13 ani a fost găsită de șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației după ce un cetățean a informat că știe unde s-ar afla copila. Însoțit de colegii săi, a intrat în curtea respectivă, și s-a întâlnit cu bărbatul de 34 de ani. L-a convins să îi deschisă ușa și în acel moment a văzut-o pe copilă stând pe o saltea, pe jos.

A fost momentul în care Sara a sărit în brațele polițistului și a început să plângă. Ulterior, copila a fost transportată la spital, acolo unde a fost supusă unor investigații.

Potrivit rezultatelor analizelor, Sara și bărbatul au întreținut relații sexuale în perioada în care fata a fost dată dispărută. Nu se știe dacă adolescenta și-a dat sau nu consimțământul, însă potrivit noii legi este vorba despre un viol, având în vedere diferența de 21 de ani dintre ei.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 7000 de lei net la început, la care românii nu se prea înghesuie. Domeniul tot mai căutat de angajatori

”În aceea locaţie stătea fetiţa împreună cu o anumite persoană care o ţinea. Nu ştim încă în ce măsură o ţinea cu forţa, era sechestrată fetiţa sau stătea de bună voie. Deşi, din primele declaraţii reiese că ambele variante sunt reale”, a transmis Florin Ciobanu, șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației, conform spynews.ro.

Vecinii bărbatului susțin că Laurențiu Rus ar consuma frecvent droguri, ar fura și ar fi violent. Iată două declarații obținute de sursa menționată anterior: ”Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când am dus-o, că el era sub înfluenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa”, ”A venit cu bagaje, cu ceva saci. Fata? Da, sigur şi cu el. Împreună au venit, au tras ceva căruţ. A mai adus el acum câţiva ani şi a ţinut-o şi a bătut-o în casă. Un hoţ, fură, ameninţă, noaptea umblă pe aici, de la vecini a furat lemne”.

Citește și: Cum a ajuns să arate Orianda Donca la aproape 2 luni de la arestarea soțului ei, Călin Donca: „Nopți nedormite și cearcăne adânci”

Cât ar valora geanta cu unelte care orbitează în jurul Pământului. Doi astronauți NASA au pierdut-o în spațiu când repar... Târguri de Crăciun în 2023. Orașele din România se îmbracă de sărbătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x