Antena Căutare

Cum a ajuns să arate Orianda Donca la aproape 2 luni de la arestarea soțului ei, Călin Donca: „Nopți nedormite și cearcăne adânci”

Călin Donca este arestat preventiv într-un dosar de evaziune fiscală, delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital. În acest timp, Orianda Donca, soția lui, este acasă cu cei 5 copii.

Colaj cu Orianda și Călin Donca Galerie
Orianda Donca, soția lui Călin Donca, a făcut o fotografie în care este înconjurată de copiii ei | Instagram

Orianda Donca a publicat un mesaj prin care și-a descris starea din ultimele săptămâni. Soția lui Călin Donca a mărturisit că în ultima perioadă a avut parte de nopți nedormite și cearcăne adânci. Totuși, femeia și-a găsit alinarea în brațele celor 5 copii ai săi.

Orianda Donca a publicat o fotografie în care apare înconjurată de copiii ei şi a avut o reacţie emoţionantă, potrivit as.ro.

Citește și: Copiii lui Călin Donca, cu gândul la tatăl lor. Ce fac micuții înainte de somn mânați de dorul părintelui

Cum arată acum Orianda Donca, soția lui Călin Donca

„După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu”, a fost mesajul postat de Orianda Donca pe InstaStory.

Citește și: Ce mesaj a transmis Orianda Donca în timp ce soțul său se afla după gratii. Partenera lui Călin Donca nu și-a mai ascuns durerea

În luna septembrie Călin Donca a fost arestat.

Călin Donca a fost reținut de DNA pentru evaziune fiscală și formarea unui grup infracțional organizat. Și Orianda Donca, soția milionarului, s-ar afla pe lista suspecților. Aceasta a fost lăsată în libertate pentru a avea grijă de cei 5 copii.

În timp ce Călin Donca se afla în spatele gratiilor, soția lui, Orianda Donca își expunea suferința pe contul de Instagram. Frumoasa brunetă a distribuit un mesaj cu subînțeles despre situația actuală în care se află.

„Un om de succes este acela care poate construi o fundație solidă cu cărămizile pe care alții le aruncă în el - David Brink”, este citatul pe care soția lui Călin Donca l-a arătat prietenilor virtuali.

„Mulțumesc că mi-ai reamintit, mai ales în această perioadă”, a scris ea în dreptul postării făcute de o altă persoană cu trimitere către soția milionarului.

De curând, magistraţii de la Tribunalul Brașov au decis să prelungească măsura arestului preventiv cu alte 30 de zile, la solicitarea procurorilor.

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Ce spune mama lui Călin Donca despre starea fiului său, aflat în închisoare. Ce anunț a făcut Rodica Donca... Locul de muncă plătit cu 7000 de lei net la început, la care românii nu se prea înghesuie. Domeniul tot mai căutat de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x