Antena Căutare

Gheorghe Dincă, clipe de groază în pușcărie: ”Un deținut l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”

Cazul de la Caracal este, în continuare, învăluit în mister, însă viața lui Gheorghe Dincă devine tot mai grea în spatele gratiilor, potrivit unor surse din cadrul anchetei. 

Cazul de la Caracal este, în continuare, învăluit în mister, însă viața lui Gheorghe Dincă devine tot mai grea în spatele gratiilor, potrivit unor surse din cadrul anchetei.

Potrivit unor informații furnizate de surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă a stat singur în celulă de la Secția Medicală, iar zi și noapte a fost supravegheat de polițiști. Mai mult de atât, tot timpul becul din celula lui a fost aprins.

Citește și: Caracal: Halucinant! S-a aflat cine este Gheorghe Dincă, de fapt: „Toată lumea știe! Acum zece ani...”

”A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți. Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă. Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure. Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”, a declarat sursa citată.

Citește și: Caracal: Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și...”

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a mărturisit, la scurt timp după ce a fost reținut, că le-a răpit, violat, ucis și mai apoi incendiat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceașanu, două adolescente care au dispărut de acasă în decurs de câteva luni.

Declinul demografic a încetinit în luna august, datorită creşterii natalităţii... Bărbat acuzat de contrabandă! Polițiștii au descoperit 200 de litri de motorină și țigări netimbrate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x