Căutare Live

Ce metodă a folosit un bucureștean care a furat 40.000 de lei dintr-o mașină parcată în Pitești

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finaliazat luni cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşitii infracţiunii de furt. Este vorba de 40.000 de lei furaţi dintr-o maşină parcată în Piteşti de un individ din Capitală.

Ce metodă a folosit un bucureștean care a furat 40.000 de lei dintr-o mașină parcată în Pitești

Furtul a avut loc acum două luni în urmă, însă abia acum s-a soluționat. Bărbatul din București ar fi întredeschis o portieră, pentru ca maşina să nu mai poată fi asigurată, şi profitând de faptul că autoturismul a rămas neasigurat, ar fi sustras suma de aproximativ 40.000 de lei.

Caz revoltător în Argeș, în plină criză de COVID-19. O gestionară a furat măști, mănuși și soluții dezinfectante din spital

"Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie a.c., după ce persoana vătămată a coborât din autoturism şi s-a îndepărtat de acesta, un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, ar fi întredeschis o portieră, pentru ca maşina să nu mai poată fi asigurată, şi profitând de faptul că autoturismul a rămas neasigurat, ar fi sustras suma de aproximativ 40.000 de lei din interiorul acestuia", precizează IPJ Argeş. Bărbatul a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!

"Reamintim că în ziua de 22 mai a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.", precizează IPJ Argeş.

Trei români au fost prinși la furat în Italia, în timp ce oamenii sunt în carantină din cauza coronavirusului. Tinerii au sustras bunuri de mii de euro

Mars își extinde angajamentul față de cultivatorii de cacao din lanțul său de aprovizionare... Biserica dă tablete și cartele de internet, gratis, elevilor din clasele terminale, în două orașe din România! Arhiepisc...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri