Antena Căutare

Ce NENOROCIRE pe o șosea din România! O importantă PERSONALITATE A MURIT într-un accident cumplit

Fostul consilier prezidenţial pe probleme economice din mandatul lui Ion Iliescu, Gheorghe Mirică, rănit, vineri, într-un accident rutier produs pe DN 1B, a murit la Spitalul Judeţean Buzău.

Prim-vicepreşedintele Partidului Reformator, Gheorghe Mirică, de 71 de ani, fost consilier prezidenţial al lui Ion Iliescu, grav rănit vineri dimineaţă în urma accidentului rutier petrecut pe DN 1 B, pe raza localităţii buzoiene Istriţa de Jos, a murit în urma unui stop cardio-respirator la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău.

"Un autoturism care circula de la Buzău la Ploieşti a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, şoferul care era singur în autoturism a fost rănit grav, este în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

JAF ONLINE! Un bărbat a spart sistemul informatic al unei bănci. Câți bani a furat... Previziune sumbră pentru România, lansată în urmă cu puțin timp: ” 4.000 de morți în cazul unui cutremur major, în Bucur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x