Antena Căutare

Ce s-a întâmplat cu Diana, tânăra dansatoare care a murit, după ce a fost dusă la spital! Detaliile, făcute publice de managerul spitalului

Detalii teribile au ieșit la iveală despre dansatoarea în vârstă de 33 de ani, care și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit pe scenă la Sebiș, în timp ce dansa alături de soțul ei. 

Detalii teribile au ieșit la iveală despre dansatoarea în vârstă de 33 de ani, care și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit pe scenă la Sebiș, în timp ce dansa alături de soțul ei.

Cristian Sârb, managerul Spitalului de Boli Cronice Sebiș, unde fata a fost transportată, a dezvăluit că tânăra a fost resuscitată de trei ori.

Medicul care a reuscitat-o pe dansatoarea de 33 de ani, primele declarații! De ce a murit: ”Am încercat să facem tot ce se putea face!”

„În spital, în timpul monitorizării intră în stop cardio-respirator, se efectuează manevrele de resuscitare, pacienta răspunde inițial foarte bine. Ulterior, intră din nou în stop cardio-respirator cardiac și se încearcă manevrele de resuscitare din nou. Este solicitat și un echipaj de urgență din Arad, cu medic, se efectuează manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului. De comun acord, se continuă resuscitarea, aceasta a durat aproximativ 2 ore. După care, de comun acord, am decis să declarăm decesul”, a declarat Cristian Sârb.

Momentul în care dansatoarea se prăbușește pe scenă! Femeia de 33 de ani a murit, la scurt timp! Soțul a privit totul înmărmurit

Diana, în vârstă de 33 de ani, a leșinat pe scenă, în timp ce dansa, la Balul Bobocilor din Sebiș. Alături de ea era și soțul ei, dansator și el. Tânăra a fost dusă la spital, însă, în ciuda tuturor eforturilor, medicii au anunţat decesul în jurul orei 01.00.

Schimbări drastice în învățământ! Ce trebuie să știe cadrele didactice care își caută un loc de muncă... Ultimă oră! Un tânăr a intrat cu mașina într-un centru comercial și a înjunghiat o persoană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x