Antena Căutare

Ce s-a întâmplat la o benzinărie din România, chiar în toiul nopții! Filmarea e VIRALĂ (VIDEO)

Situație incredibilă surprinsă într-o benzinărie din România! Martorilor nu le-a venit să creadă și au scos imediat telefoanele mobile, ca să filmeze!

Situație incredibilă surprinsă într-o benzinărie din România! Martorilor nu le-a venit să creadă și au scos imediat telefoanele mobile, ca să filmeze!

Părea o noapte ca oricare alta atunci când deodată, un grup impresionant de tineri și-a făcut apariția într-o benzinărie și muzica a început să răsune.

Și imediat s-a încins atmosfera și o imensă horă s-a pornit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tinerii au demonstrat că au uimitoare abilități de dans, iar clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral pe internet.

Protagoniștii filmării sunt de la Casa de Cultură "Adriana Trandafir" Bascov și au primit mii de Like-uri și comentarii din partea internauților.

România, sub Cod galben în următoarele ore! Ce schimbări anunță meteorologii... Se dezlănțuie URGIA peste România! Ce se întâmplă în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x