Antena Căutare

Ce tragedie! O femeie şi un bărbat au murit după ce au căzut de la etaj

O femeie şi un bărbat au murit, miercuri, în Ploieşti, după ce au căzut de la etaj. Femeia a căzut pe casa scării unui bloc, în bărbatul a căzut de pe un bloc.

O femeie şi un bărbat au murit, miercuri, în Ploieşti, după ce au căzut de la etaj. Femeia a căzut pe casa scării unui bloc, iar bărbatul a căzut de pe un bloc.

Se fac cercetări în ambele cazuri pentru a se stabili împrejurările în care s-au produs incidentele.

„Ploieşti, Strada Cătinei, femeie de aproximativ 60 de ani căzută de la etajul 2 pe casa scării, posibil tentativă de suicid. Femeia a fost găsită decedată, leziuni incompatibile cu viaţa. Nu putem confirma că a fost suicid'', precizează Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova.

Autorităţile au fost anunţate despre incident la 112.

La cel de-al doilea caz, la faţa locului a ajuns o autospecială ISU, după ce bărbatul care a căzut a rămas suspendat pe o copertină.

„Persoană căzută de la înălţime (bloc de locuinţe) în Ploieşti, str. Anotimpului. Intervenim cu o autospecială şi o maşină de descarcerare. Bărbatul de circa 50 de ani a fost găsit suspendat la o înălţime de aproximativ trei metri, declarat decedat de SAJ (Serviciul de Ambulanţă Judeţean, n.r.)'', anunţă ISU Prahova.

În ambele cazuri, la faţa locului sunt poliţişti care fac cercetări.

Calendar creștin ortodox 2018. Care e ultima mare sărbătoare din anul bisericesc... Clipe de COŞMAR pentru 80 de români, pasageri ai unei curse low cost. Avionul în care se aflau a făcut trei aterizări de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x