Antena Căutare

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

Student. Ai muncit din greu, ai luat examenul de admitere și nu mai ai grija locului la facultate. Ai vrea să pleci în vacanță și să uiți de toate, însă înainte de asta mai ai o treabă de rezolvat: unde stai în timpul studiilor, având în vedere că nu ești din București?

Student. Ai muncit din greu, ai luat examenul de admitere și nu mai ai grija locului la facultate. Ai vrea să pleci în vacanță și să uiți de toate, însă înainte de asta mai ai o treabă de rezolvat: unde stai în timpul studiilor, având în vedere că nu ești din București? Nu ai intrat la o facultate de stat și chiar dacă da, căminele de stat nu prea îți surâd pentru că nu oferă condiții foarte bune și nici nu ai siguranța că prinzi loc, iar bani de chirie nu prea ai. Ce-ți rămâne de făcut? Alternativa este un cămin privat.

În cele ce urmează vezi care sunt avantajele cazării într-un cămin privat, ce facilități îți oferă cele mai moderne cămine din București și la ce prețuri, ca să știi ce să alegi.

Care sunt avantajele cazării într-un cămin privat

Ești departe de casă și ai vrea un loc în care să ai tot ce îți trebuie ca să poți învăța în condiții decente, dar să te și distrezi, doar ești la vârsta la care debordezi de energie. În plus, părinții tăi ar vrea să te știe în siguranță. Principalele avantaje pe care le ai dacă alegi un cămin privat sunt:

  • siguranță sporită - asigurată de serviciile de pază non-stop și de sisteme de supraveghere video;

  • confortul unei locuințe complet mobilate și utilate, care te face să te simți ca la tine acasă;

  • accesul facil la servicii medicale de bună calitate;

  • numeroase variante pentru a-ți petrece timpul liber așa cum îți dorești: terenuri de sport, spații pentru petreceri tematice, pentru studiu și workshopuri;

  • băi proprii, bucătării și spălătorii pe care să nu le împarți chiar cu toată lumea din cămin;

  • facilități extra - cantină, parcare.

Cele mai moderne cămine private din București

În București sunt o mulțime de cămine private moderne, care îți pot oferi condițiile pe care ți le dorești. Și tocmai pentru că sunt atât de multe și ai de unde alege, înainte de a lua o decizie încearcă să vezi ce detalii fac diferența între ele. În cele de mai jos afli care sunt cele mai moderne cămine private din București și ce facilități îți oferă pentru ca tu să te poți adapta cât mai bine la stilul de viață al unui oraș agitat și poate nu tocmai prietenos pentru standardele tale.

West Gate Studios

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

sursa: westgatestudios.ro

Aflat pe Bulevardul Preciziei, la numărul 24, în sectorul 6, West Gate Studios este cel mai mare campus privat din România, cu peste 1.850 de studenți și tineri profesioniști de diferite naționalități care locuiesc în 900 de studiouri. Poți alege unul dintre cele două tipuri de garsoniere: Studio și Junior Suite, de 25 sau de 35 de metri pătrați. Fiecare studio are două paturi și poți opta pentru un loc în cameră sau pentru a sta singur. Astfel, pentru un loc într-un Studio plătești 175 de euro pentru o lună sau, dacă vrei să stai singur, 350 de euro lunar. Pentru un loc într-un Junior Suite vei da 195 de euro pe lună, iar dacă vrei să stai singur vei achita 390 de euro lunar.

Camerele sunt complet mobilate și echipate, având aer condiționat, televizor, cuptor cu microunde, plită electrică, frigider, balcon, baie proprie cu duș și acces la internet. Spațiile comune interioare și căile de acces în clădiri sunt supravegheate video în permanență, iar la recepție există pază non-stop. Este bine să știi că prețul include un abonament medical în rețeaua națională privată Medicover, inclusiv clinica din West Gate Studios și serviciul de curățenie săptămânal.

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

sursa: westgatestudios.ro

Printre alte facilități pe care le mai ai la West Gate Studios se numără accesul gratuit la:

  • bibliotecă și sală de studiu IT ultramodernă - non-stop;

  • toate evenimentele organizate de comunitatea West Gate Studios;

  • spațiu pentru grătar;

  • parcare pentru biciclete.

În plus, vei avea reducere 20% la prețurile de listă pentru spălătoria auto din cadrul campusului, tarife preferențiale pentru accesul la piscină și 10 intrări gratuite în sezonul cald 2019-2020, dar și discounturi la parteneri.

Green Building

În cartierul rezidențial Militari, în apropierea pieței Gorjului, găsești căminul studențesc privat Green Building. Aici poți opta pentru o garsonieră de 40 sau 50 de metri pătrați și, dacă vrei o locuință mai mare, ai varianta unui apartament cu două camere, cu o suprafață de 80 de metri pătrați. Toate camerele sunt mobilate cu dulapuri, paturi, birouri, scaune, etajere, au bucătărie proprie complet mobilată, baie proprie cu duș, uscător, centrală termică proprie, apometru, contor pentru energia electrică. Dacă vrei internet și cablu de televiziune vei plăti 50 de lei pe locuință. Un loc în parcarea supraterană te va costa 10 euro lunar, iar pentru serviciile de curățenie vei achita 15 euro.

Un loc într-o garsonieră de 40 de metri pătrați pentru două persoane te va costa 140 de euro pe lună, dar dacă o vrei doar pentru tine vei plăti 280 de euro lunar. Dacă vrei să împarți o garsonieră de 50 de metri pătrați (pentru trei persoane) vei da 120 de euro lunar, în vreme ce prețul pentru camera întreagă este de 350 de euro lunar. Un loc într-un apartament cu două camere te costă 125 de euro lunar, iar dacă vrei să stai singur vei plăti 360 de euro lunar.

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

Sursa foto: camingreenbuilding.eu

Surlei

Pentru 575 sau 675 de lei pe lună (preț pentru un pat) poți avea un loc într-una dintre camerele din căminul Surlei, cu toate utilitățile incluse, de la pat cu saltele noi, până la mașina de spălat. Căminul este situat pe strada Surlei nr. 20 și are 19 locuri de cazare.

Printre facilitățile pe care le vei avea dacă optezi pentru această locație sunt: bucătăriile complet echipate, terase de recreere, curți exterioare pentru grătar sau accesul la mașina de spălat, care sunt incluse în preț.

Arcca Student Housing

În Vitan, Pajura sau Titan poți opta pentru unul dintre cele 2.600 de locuri de cazare din cele trei campusuri Arcca Student Housing. Dacă semnezi un contract pentru 12 luni primești o lună gratis, iar dacă vii cu un prieten care încheie un contract pentru tot anul universitar ai 20 de euro bonus și puteți câștiga amândoi la tombolă un an de cazare gratuită. E bine să știi că există un tarif de setup de 120 de euro, achitat o singură dată, la încheierea contractului și care include: igienizarea, serviciile tehnice de mentenanță pe parcursul desfășurării contractului și înlocuirea obiectelor consumabile.

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

sursa: arcca.ro

La Arcca Student Holding poți alege dintre trei tipuri de camere triple, duble sau single: standard, premium sau premium plus. În funcție de opțiune diferă și tarifele care includ utilitățile. Astfel, pentru o cameră standard vei plăti: 123 de euro lunar de persoană (dacă e cameră triplă), 160 de euro lunar de persoană (dacă e cameră dublă) și 285 de euro lunar de persoană (single). Pentru o cameră premium vei achita: 138 de euro lunar de persoană (cameră triplă), 165 de euro lunar de persoană (cameră dublă) și 295 de euro lunar de persoană (cameră single). De asemenea, pentru o cameră premium plus, disponibilă doar în varianta dublă sau single, vei achita 190, respectiv 320 de euro lunar de persoană. Pe lângă cazare, vei avea acces la terenurile de sport, spațiul pentru gătit și la spălătorie și uscătorie.

Campus Est

Campus Est 1 și Campus Est 2 sunt două cămine private pe care le găsești în centrul Bucureștiului (strada Popa Lazăr, nr. 10-12) și care oferă 180 de locuri de cazare. Ai acces facil la mijloacele de transport în comun, metrou și autogară. Camerele au baie proprie, mobilier modern, televizor, frigider și aer condiționat. Poți opta pentru o cameră single, dublă sau pentru un apartament.

Pentru un loc într-o cameră single de 15 metri pătrați vei plăti 290 de euro lunar de persoană, pentru una de 20 de metri pătrați, vei scoate din buzunar 330 de euro lunar de persoană, iar pentru un loc într-o cameră dublă de 20 de metri pătrați vei plăti 200 de euro lunar de persoană. Un loc într-un apartament de 20 de metri pătrați te va costa 420 de euro lunar de persoană, dacă stai singur, sau 250 de euro lunar de persoană dacă mai împarți locuința cu încă cineva. Atenție, însă! La semnarea contractului se plătește o garanție de 2.000 de lei pentru camera single, 1.200 de lei pentru cea dublă și 3.000 de lei pentru apartament. Ți se va restitui această garanție în momentul încheierii perioadei contractuale.

Carpex

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

Sursa foto: carpex.ro

Dacă îți surâde varianta unui cămin situat aproape de centrul orașului, pe strada Papazoglu Dumitru, nr. 84, lângă Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și Universitatea Nicolae Titulescu, atunci căminul privat Carpex poate fi o opțiune bună. Aici te vei simți în siguranță pentru că spațiile sunt păzite și există sistem de supraveghere video pe toate palierele. Perioada minimă de contract este de trei luni. Căminul are 220 de camere duble și simple, cu baie proprie și frigider. La fiecare etaj ai o bucătărie pe care o vei împărți cu alții. Dacă ai probleme cu temperaturile ridicate, trebuie să știi că nu ai aer condiționat și va trebui să găsești altă soluție pentru a te răcori.

Pentru un loc într-o cameră dublă plătești 600 de lei, iar dacă vrei să stai singur, atunci mai adaugă 400 de lei pentru o cameră single. Energia electrică se achită lunar, separat de chirie și există contor separat pentru fiecare cameră, prin urmare plătești cât consumi. Și încă un aspect important: dacă vrei internet, atunci plătești în plus.

Căminul studențesc Mihai Bravu

În apropiere de Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir din sectorul 3 poți alege să stai în căminul privat Mihai Bravu. Camerele au aer condiționat, internet, mașină de spălat, frigider, aragaz și televizor. În schimb, nu ai bucătărie proprie, așa că va trebui să împarți cu alții locul în care vei dori să gătești. Dacă vrei acces la internet, achiți o taxă lunară. Dacă alegi acest cămin, vei avea posibilitatea să te distrezi într-o sală dotată cu masă de ping-pong sau să faci fitness.

Un loc într-o cameră dublă te costă 460 de lei lunar, pentru o cameră pe care o vei împărți cu alți doi colegi vei plăti 440 de lei lunar de persoană, pentru una cu 4 locuri, 410 lei lunar de persoană, iar pentru o cameră de 6 persoane va trebui să achiți 360 de lei lunar de persoană.

Căminul privat Lăcrămioara

O variantă ceva mai ieftină este căminul privat Lăcrămioara, aflat pe strada cu același nume, la numărul 56, în sectorul 3. Pentru o cameră cu trei paturi vei plăti 350 de lei lunar de persoană, la care se adaugă 150 de lei pe lună pentru utilități. Este bine să știi că la încheierea contractului ți se va cere o garanție care îți va fi returnată la final.

Condițiile sunt modeste, dar decente. Nu vei avea grija apei calde și nici nu împarți baia cu altcineva. Pe fiecare palier sunt bucătării complet utilate. Opțional, ai la dispoziție servicii de curățenie și acces la parcare.

Camera Noastră

Cele mai moderne cămine private din București. Ce facilități le oferă studenților care aleg să se cazeze aici

sursa foto: cameranoastra.ro

În căminele Camera Noastră, situate în patru locații - Regie, Eroilor, Basarab și Foișorul de Foc - te poți caza în camere de două, trei sau patru locuri, pentru o chirie începând de la 460 de lei lunar de persoană. Chiria include cheltuielile pentru utilități și, dacă vrei să stai în București în timpul verii, atunci poți beneficia de oferte promoționale. De pildă, pentru lunile iunie, iulie și august poți plăti două luni de cazare și să stai trei.

Dacă te întrebi care sunt dotările, iată-le: bucătării complet mobilate și utilate, grup sanitar pentru două-trei camere (în căminul din Basarab ai grup sanitar în cameră), mașină de spălat și uscător, acces la internet, centrală termică. Spațiile sunt supravegheate video.

Cămin privat Horoscop Parc sau Caro

Pe malul lacului Tei, pe strada Barbu Văcărescu, nr. 164A găsești căminul privat Horoscop. În apropiere este stația de metrou Aurel Vlaicu. Aici poți opta inclusiv pentru o cameră duplex, cu scară interioară, în care dormitorul este la etaj, iar la parter este spațiul pentru studiu sau pentru recreere. Dacă vrei, poți avea acces la parcare.

Plata chiriei se face lunar și prima plată include și o garanție, care este contravaloarea cazării pentru o lună și care îți va fi returnată la finalul contractului.

Așadar, fie că îți cauți un loc de cazare pentru la toamnă și să pleci liniștit în vacanță, fie că vrei să rămâi peste vară în București, oferta căminelor private este diversă. În funcție de bugetul de care dispui și de nevoile tale poți alege cea mai bună variantă ca să te simți în siguranță, să ai confort și să te poți distra așa cum îți place.

Sursa foto main: West Gate Studios

Direcţiile de sănătate publică şi serviciile de urgenţă au activat planurile de măsuri pentru zilele caniculare... Victimele accidentului aviatic din Harghita au fost preluate din zona montană. Amândoi sunt cetăţeni străini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x