Antena Căutare

Cine este grefiera care s-a sinucis, la Iași! Femeia avea 53 de ani și era îngropată în datorii

Grefiera care a murit în cursul dimineții de vineri, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al Curții de Apel din Iași, este Ana J., o femeie de 53 de ani. 

Grefiera care a murit în cursul dimineții de vineri, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al Curții de Apel din Iași, este Ana J., o femeie de 53 de ani.

Conform ziaruldeiasi.ro, Ana J. era cunoscută drept o femeie discretă, care nu a creat niciodată probleme. Aceasta a avea un copil și se pare că în ultima perioadă era copleșită de datorii.
Conform declarației de avere, grefiera avea multe datorii.
Făcuse cinci împrumuturi la bănci, unul în 2007, iar celelalte patru în 2017.

Grefiera care s-a aruncat de la etajul Curții de Apel Iași a murit. Femeia a lăsat un bilet de adio

Femeia în vârstă de 53 de ani s-a aruncat de la etajul al doilea al unității în care lucra. Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare și a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului "Sfântul Spiridon", însă la scurt timp a murit.

Pește stricat vândut de hipermarketuri din București! Sute de kilograme au fost retrase de la comercializare... Un italian, principalul suspect în cazul tentativei de jaf la o bancă din Cluj-Napoca. Ce au găsit anchetatorii în apart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x