Alertă! Cod portocaliu de inundaţii, în țară! Județele afectate, în următoarele ore

O avertizare de Cod portocaliu de inundaţii, valabilă pe râuri din judeţele Timiş şi Caraş-Severin până miercuri dimineaţa, a fost emisă de hidrologi.

Alertă! Cod portocaliu de inundaţii, în țară! Județele afectate, în următoarele ore

Hepta

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore şi a celor prognozate se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice: Bega – bazin superior amonte S.H. Balint şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Balint, Timiş – bazin amonte S.H.Lugoj şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Lugoj, Bărzava, Caraş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, din judeţele Timiş şi Caraş Severin.

A plouat cu ciocolată, într-un oraș din Elveția! Oamenii au rămas mască! O mașină, acoperită aproape complet - Foto

Fenomenele hidrologice se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Bega- bazin amonte S.H. Balint, Timiş – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Bistra – amonte S.H. Lugoj, Pogăniş – bazin amonte Ac. Cadar – Duboz, Bârzava – bazin amonte S.H. Gătaia, au mai transmis hidrologii.

Avertizarea este în vigoare până miercuri, la ora 9.00. Pentru cele două judeţe au fost emise marţi seara mai multe avertizări Cod roşu de ploi şi vijelii.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri