Căutare Live

Alertă! Cod portocaliu de inundaţii, în țară! Județele afectate, în următoarele ore

O avertizare de Cod portocaliu de inundaţii, valabilă pe râuri din judeţele Timiş şi Caraş-Severin până miercuri dimineaţa, a fost emisă de hidrologi.

Alertă! Cod portocaliu de inundaţii, în țară! Județele afectate, în următoarele ore

Hepta

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore şi a celor prognozate se pot produce scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de inundaţie pe râurile din bazinele hidrografice: Bega – bazin superior amonte S.H. Balint şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Balint, Timiş – bazin amonte S.H.Lugoj şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Lugoj, Bărzava, Caraş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior, din judeţele Timiş şi Caraş Severin.

A plouat cu ciocolată, într-un oraș din Elveția! Oamenii au rămas mască! O mașină, acoperită aproape complet - Foto

Fenomenele hidrologice se pot produce cu probabilitate şi intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Bega- bazin amonte S.H. Balint, Timiş – afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Bistra – amonte S.H. Lugoj, Pogăniş – bazin amonte Ac. Cadar – Duboz, Bârzava – bazin amonte S.H. Gătaia, au mai transmis hidrologii.

Avertizarea este în vigoare până miercuri, la ora 9.00. Pentru cele două judeţe au fost emise marţi seara mai multe avertizări Cod roşu de ploi şi vijelii.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ministerul Sănătății a publicat normele. Așa va începe școala din 14 septembrie! Masca este obligatorie pentru toată lum...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri