Antena Căutare

Codul Rutier nu se modifică! Radare în mașini neinscripționate, din nou pe șosele pentru a sancționa șoferii

Codul Rutier nu se modifică! Radare în mașini neinscripționate, din nou pe șosele

Radare în mașini neinscripționate și mașini de poliție "ascunse" de ochii șoferilor vitezomani pentru a fi sancționați de către oamenii legii, acestea prevederi rămân în vigoare în Codul Rutier.

Curtea Constituțională a respins și anulează astfel modificările la Codul Rutier votate de parlamentari la jumătatea lunii mai, prin care erau interzise radarele camuflate, iar polițiștii nu mai aveau dreptul să monteze radare pe mașini care nu sunt inscripționate.

Proiectul de lege anulat propunea că oamenii legii să fie obligați să poarte uniformă specifică și să folosească radare pistol doar la cel mult zece metri depărtare de mașina de poliție.

Legea fusese adoptată în Parlament, dar atacată la CCR şi retrimisă în Legislativ. Atunci aleșii voiau ca radarele sa fi fost anunțate de polițiști prin panouri rutiere, amplasate cu cel putin 500 de metri înainte.

Momente dramatice la Caracal. Două copile s-au înecat în pârâul Gologan... Imagini șocante! Accident mortal filmat de o cameră aflată la bordul unei locomotive. O mașină este spulberată de tren!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x