Antena Căutare

Comisarul sef, Alina Oprea, numit secretar general adjunct al MAI

Noul secretar general adjunct al Ministerului Administratiei si Internelor este Alina Oprea. Comisarul sef de politie a fost numita, miercuri, temporar, in functia publica, se arata intr-un comunicat al MAI, potrivit Hotnews.

Alina Oprea a fost propusa de ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, iar decizia a fost semnata astazi de premierul Mihai Razvan Ungureanu si a fost publicata in Monitorul Oficial.


Alina Oprea este absolventa a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" si in perioada 2005-2009 a ocupat functia de sef serviciu in cadrul Directiei Generale Juridice a MAI, iar in perioada octombrie 2009 - februarie 2011 functia de director general adjunct al aceleasi directii.

Legea adoptiei: Toate informatiile despre copilul adoptat, pastrate cel putin 50 de ani... Vicepresedintele ANRE Eugen Georgescu, retinut in dosarul exploziilor de la Sighetu Marmatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x