Antena Căutare

Compania TAROM a fost somata sa-si renegocieze contractul de handling in maxim 2 saptamani

TAROM a primit un avertisment de la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii referitor la contractul de handling pe care il are compania cu firma Globe Ground Romania S.R.L.

Ministrul Alexandru Nazare a impus TAROM-ului sa-si renegocieze contractual de servicii de asistenta a aeronavelor in timpul stationarii pe aeroporturi cu una dintre cele trei divizii ale grupului francez de afaceri Derichebourg Group, in maxim doua saptamani.


"Vanzarea unui pachet de actiuni de 20% din TAROM pana la sfarsitul lunii iunie presupune si luarea tuturor deciziilor necesare astfel incat aceasta companie sa devina mai atractiva pe piata. Analiza de diagnostic a TAROM impune renegocierea contractului de handling ca masura de reducere a cheltuielilor si implicit a pierderilor. Aveti la dispozitie 2 saptamani pentru a semna noul contract. Masura este cuprinsa si in planul de eficientizare a companiei si nu mai avem timp de pierdut", le-a spun ministrul Transporturilor si Infrastructurii oficialilor TAROM, conform Hotnews.

Potrvit comunicatului ministerului, Alexandru Nazare s-a intalnit joi cu responsabili din MTI in domeniul aviatiei si a discutat, printre altele, despre viabilizarea companiei nationale de transport aerian conform programului convenit cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala.

Aproape 20.000 de romani au obtinut permise de port-arma in ultimul an... EXCLUSIV! Vezi primele imagini din coaforul groazei!...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x