Antena Căutare

Constanţa: Băiatul dispărut la Pecineaga s-a înecat în bazinul în care a fost găsit

Băiatul de opt ani dispărut la sfârşitul săptămânii trecute din Pecineaga şi găsit vineri dimineaţă într-un bazin de colectare aparţinând unor ferme de porci din zonă s-a înecat, a relevat necropsia făcută de medicii legişti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, necropsia efectuată în cazul băiatului de opt ani din Pecineaga a arătat faptul că aceasta a murit înecat. Oamenii legii au explicat că la două ore după ce au fost sesizaţi de dispariţia copilului, acesta a fost identificat pe camerele video în zona unui podeţ. De asemenea, anchetatorii au audiat zeci de persoane care ar fi putut avea legătură cu băiatul, au fost verificate 20 de autoturisme, iar în urma căutărilor cu trei câini de urmă poliţiştii au fost duşi în zona bazinelor respective. Anchetatorii au stabilit că băiatul a plecat cu rolele de acasă şi a parcurs peste un kilometru cu acestea până când a ajuns în zona celor două bazine, după care a abandonat rolele respective şi a rămas în şosete. Cel mai probabil, el ar fi alunecat în bazinul respectiv. Timp de mai multe zile, pompierii au lucrat cu mai multe motopompe pentru golirea bazinelor respective. Din primul bazin, acolo unde a fost descoperit trupul băiatului, a fost scos tot lichidul şi a rămas doar mâlul, vizibilitatea fiind zero. Anchetatorii aveau în vedere aducerea unei pompe submersibile în cursul zilei de vineri pentru a continua verificările în bazinul respectiv. Băiatul de opt ani din Pecineaga, dispărut la sfârşitul săptămnânii trecute, din faţa casei, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare care al unor ferme de porci din zona respectivă. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă. Căutările făcute de poliţişti în acest caz au fost complexe. Astfel, pe parcursul verificărilor a fost folosit elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie, pe tot parcursul zilei, pentru căutări pe raza comunei, dar şi în localităţile adiacente. Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei. Totodată, au fost efectuate verificări adiacente cauzei în localităţile Ovidiu, Hârşova, Neptun. De asemenea, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au verificat canale de irigaţii, bazine şi fose de dejecţie, iar poliţiştii au verificat sistemul de supraveghere video (40 de camere), cu ajutorul căruia prezenţa copilului a fost constatată la un anumit moment al zilei, într-un anumit loc.

Sursa : news.ro

Ministrul Muncii, despre durata procesării dosarelor de pensie: Am de gând să iau măsuri în ceea ce priveşte comunicarea... Un adolescent a fost spulberat de o maşină după ce a traversat strada. Ce greșeală fatală a făcut...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x