Antena Căutare

Constanta: Fata de 12 ani, tinuta in lanturi, dupa ce a fost cumparata

O fata de 12 ani dintr-o familie de tigani turci a fost tinuta in lanturi timp de mai multe zile. Parintii ei o vandusera unei familii din Valu lui Traian, in vederea casatoriei. Fata a fost preluata de politisti si reprezentanti ai Directiei pentru Protectia Copilului, informeaza Mediafax.



Potrivit reprezentantilor Politiei, fata ar fi fost vanduta pentru casatorie, practica obisnuita in familiile de romi. Ea a fost legata de pat pentru ca ar fi incercat sa fuga.

"Anuntul la 112 a fost facut chiar de minorul de 12 ani, care a anuntat politia pentru ca nu o voia pe fata", a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Constanta, Roxana Onea.

Copila a fost preluata de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Constanta si dusa la Institutul de Medicina Legala pentru a fi consultata.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Bucurestiul ar putea avea 7 sectoare si granite extinse. Vezi harta!... UPDATE! Cazul fetei de 12 ani din Constanta, tinuta in lanturi: Mama si viitoarea soacra, retinute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x