Antena Căutare

Continuarea filmului "Venom" va fi regizată de către Andy Serkis

Andy Serkis va regiza pentru Sony "Venom 2", o continuare a succesului de box office de anul trecut cu supereroul interpretat de Tom Hardy, scrie Variety.

Serkis s-a aflat printre cineaştii aleşi să conducă filmările la "Venom" partea a doua, un grup care i-a inclus pe Travis Knight ("Bumblebee") şi Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes").

Ruben Fleischer a regizat primul film din serie în 2018, dar nu se alătură proiectului pentru că se află în postproducţie în studio pentru "Zombieland: Double Tap".

Sony speră să înceapă filmările la "Venom 2" în toamnă.

Kelly Marcel, cunoscută pentru „Saving Mr. Banks” (2013) a scris scenariul.

„Venom”, din distribuţia căruia au făcut parte Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson, a generat încasări globale de 855 de milioane de dolari.

Serkis a regizat „Mowgli: Legend of the Jungle” şi „Breathe”, iar Wyatt semnează, între altele, „Rise of the Planet of the Apes” şi „Captive State”.

Sursa : news.ro

Șocant! Un pensionar din Mehedinți și-a înjunghiat vecina, enervat de gălăgia făcută de copiii acesteia... Descriere-şoc a camerei în care a fost Alexandra: „Miroase a cadavru peste tot! Iese din pereți, din subsol, din pământ....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x