Antena Căutare

Urmărire ca în filme în Timiș. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă, în valoare de 75.000 lei

Un bărbat care transporta peste 5.000 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de 75.000 de lei, a fost reținut de polițiștii de frontieră din Timiș, însă acesta a devenit violent și a lovit un polițist, se arată într-un comunicat.

Urmărire ca în filme în Timiș. Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă, în valoare de 75.000 lei
Polițiștii au confiscat țigări de contrabandă, în valoare de 75.000 lei | politiadefrontiera.ro

Marți seara, 11 februarie, echipajul poliției de frontieră a încercat să oprească, pe ruta Grabaț – Lenauheim, un autoturism despre care aveau informații că este folosit la transportul de țigări de contrabandă.

Șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate şi alte echipaje ale Poliției de Frontieră.

Dâmboviţa: Un bărbat care încerca să vândă două puşti cu aer comprimat introduse ilegal în ţară, prins de poliţişti​

Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiști, dar a acroșat autospeciala Poliției, pe care a avariat-o.

După ce autoturismul a fost oprit de polițiștii de frontieră, șoferul a încercat să abandoneze mașina. În momentul în care polițiștii au vrut să rețină bărbatul, acesta a devenit violent și a lovit pe unul dintre polițiști.

Polițiștii de Frontieră au făcut percheziții

La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite 5.010 pachete țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, în valoare de aproximativ 75.000 lei.

Șoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi ultraj, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile, se mai precizează în comunicatul Poliției de Frontieră.

RAPORT: Autorităţile au capturat peste 150 de milioane de ţigarete în 2019, mai mult cu peste 40% faţă de anul precedent. Valoarea totală pe piaţa neagră a ţigaretelor confiscate este de 71 milioane lei

Ce făcea medicul anestezist copilului mort în clinica din Pitești, în momentul în care a apărut echipajul SMURD. Detaliu... Arhiepiscopul Tomisului: Am crezut în justiţie şi iată că rezultatul este pe măsură. Ştiam că cele pentru care eram cerc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x