Căutare Live

Dâmboviţa: Un bărbat care încerca să vândă două puşti cu aer comprimat introduse ilegal în ţară, prins de poliţişti

Un bărbat care încerca să vândă două puşti cu aer comprimat introduse ilegal în ţară a fost prins de poliţiştii din Dâmboviţa. Aceştia au deschis dosar penal pentru nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.

”La dată de 5 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat de 33 de ani, din Dragodana, care încerca să comercializeze două arme neletale supuse autorizării, cu potenţial letal, respectiv două puşti cu aer comprimat. Armele au fost cumpărate din Germania şi introduse ilegal în ţară”, a transmis, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au indisponibilizat bunurile în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi al muniţiilor şi contrabandă calificată.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Primăria Capitalei: Sunt pregătite să intervină până la 741 de utilaje şi 415 operatori. Stocurile de material şi soluţi...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri