Antena Căutare

Conturile primariei lui Vanghelie, blocate de Prefectura

Conturile Primariei Sectorului 5 au fost blocate de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti.



Astfel, printr-un comunicat emis de prefectul Capitalei, Cristian Atanasoaei, acesta spune ca institutia pe care o conduce nu a putut verifica legalitatea deciziilor luate de alesii locali, iar Directia Generala de Finante Publice n-a putut sa verifice incadrarea in sumele alocate cheltuielilor de personal, potrivit prevederilor OUG 63/2010.

"Din pacate, lipsa de profesionalism a reprezentantilor Primariei Sectorului 5 va afecta, printre altele, si angajatii acestei institutii, care risca astfel sa primeasca cu intarziere salariile. Voi insista in continuare pentru comunicarea de urgenta a hotararilor pentru a debloca situatia", a declarat prefectul.

Conturile Primariei vor fi deblocate atunci cand hotararile vor ajunge pe masa prefectului si vor fi analizate. In replica, edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a spus ca hotararile Consiliului Local respecta legislatia.


Foto: Intactimages

VIDEO! Zi de sarbatoare la Costesti, in Valcea. Numai Basescu a lipsit!... VIDEO! Sase ore la coada pentru un pachet de alimente gratis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x