Antena Căutare

Imaginile speranței în România. Mai mulți militari au mers cu alimente la veteranii de război din Suceava

Mai mulți militari au mers cu alimente la veteranii de război din Suceava, un gest de omenie, surprins în imagini care aduc speranță în România, în plină pandemie de coronavirus.

Imaginile speranței în România. Mai mulți militari au mers cu alimente la veteranii de război din Suceava Galerie
Vizită la veteranii de război din municipiul Suceava | lt. Andrei Vicol, Facebook/MApN

Militarii au dus pachete cu alimente și produse de iginenă persoanelor vârstnice din Suceava, zona extrem de afectate de pandemia de coronavirus.

"Vizită la veteranii de război din municipiul Suceava

Militarii Batalionului 1 CIMIC (cooperare civili-militari) din București au distribuit astăzi alimente și produse de igienă veteranilor de război din municipiul Suceava.

Militarii Batalionului 1 CIMIC au distribuit, în această perioadă, aproximativ 1.000 de pachete cu produse alimentare și 1.000 de pachete cu produse de igienă persoanelor vârstnice din zone afectate de coronavirus din județul Suceava și din localități greu accesibile din zona Dâmbovicioara, județul Argeș.

Citește și: România trece de pragul de 4000 de îmbolnăviri

Produsele au fost oferite de un donator care a dorit să rămână anonim, iar activitatea de transport și distribuire a acestor produse se va face de militari din Batalionul 1 CIMIC București, în colaborare cu reprezentanții autorităților locale care au identificat și stabilit beneficiarii acestor forme de sprijin.

Alătură-te și tu grupului ”România, fii puternică!”, este mesajul transmis de militari, pe pagina de Facebook oficială a Ministerului Apărării Naționale.

Cum a ajuns să arate o nuntă în timpul pandemiei de coronavirus? Doi tineri din Cluj au ales să spună „Da” chiar și așa... Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim mome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x