Căutare Live

Coșmarul bătrânilor de la azilul din Galați: Opt persoane și-au pierdut viața și alte peste 100 sunt infectate

Explozia de cazuri de coronavirus în aziluri începe să devină un fenomen periculos! Alte două decese s-au înregistrat în rândul vârsnicilor care s-au aflat în azilul din Galați faţă de ziua de ieri, ridicând la opt numărul bătrânilor care şi-au pierdut viaţa după ce au fost infectaţi cu coronavirus în azilul unde erau cazaţi.

Coșmarul bătrânilor de la azilul din Galați: Opt persoane și-au pierdut viața și alte peste 100 sunt infectate

Alţi patru bătrâni au fost diagnosticaţi cu COVID-19, în total fiind 76 de vârstnici care au fost infectaţi cu coronavirus.

”Patru beneficiari de la centrul de îngrijire a bătrânilor au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi au fost internaţi pentru tratament. S-a efectuat dezinfecţia azilului pe două etaje. Au mai rămas 56 de beneficiari în centru şi vor fi readuşi alţi doi care au fost testaţi, iar rezultatele au ieşit negative”, ne-a declarat dr. Liliana Iordăchescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sînătate Publică Galaţi. La căminul ”Sf.Spiridon” din Galaţi a fost confirmat pozitiv un alt angajat din rândul personalului. În momentul de faţă sunt patru persoane confirmate cu COVID-19 din rândul personalului şi doi vârsnici.

Starea de urgență, prelungită cu 30 de zile. Școlile rămân închise! Klaus Iohannis: "Stați acasă, în loc să stați pe un pat de spital!"

Situaţia este critică în Galaţi. Cele mai vulnerabile locuri - căminele de bătrâni - s-au transformat în focare. Din cele 14 persoane răpuse de virus, 8 sunt de la centrul Sfântul Ilie. Alţi 70 de vârstnici şi 18 cadre medicale sunt infectate. Autorităţile au adus aici personal medical din alte spitale.

„Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”. Un primar, apel disperat! Cum riscă o comună din România să devină focar de COVID-19!

Soţul directoarei a adus virusul în cămin. Bărbatul a fost la jumătatea lunii martie în Antalya. În acel moment, Turcia nu era pe lista ţărilor cu risc. Reprezantanta centrului spune că a cerut testarea la DSP pentru pe ea şi soţul ei, dar medicii au refuzat pentru că nu aveau simptome. Cinci zile mai târziu, bărbatul a început să se simtă rău. A fost internat, dar prea târziu. A murit.

Femeia spune că a fost nevoită să mintă în legătură cu starea ei de sănătate ca să fie testată.

În timp ce ministrul Sănătăţii era în vizită în judeţ, la Spitalul TBC, zeci de medici şi asistente protestau. Cer ca managerul să rămână în funcţie. Acesta a fost demis după ce a refuzat să trateze pacienţii cu covid de la centrul Sfântul Ilie.

În vreme de pandemie, un senator i-a făcut o surpriză soției, fără să se gândească la consecințe „Noi vrem să combatem virusul prin iubire”-VIDEO

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri