Antena Căutare

Costica Stefanescu i-a lasat sotiei o avere in valoare de aproape CINCI milioane de euro

Capitanul Craiovei Maxima a primit astazi, din nou, aplauze pe stadionul Ion Oblemenco. Craiova l-a plans pe Costica Stefanescu si i-au fost aduse onoruri militare. Sotia lui l-a adus aseara in Banie, iar sambata, fostul capitan al Nationalei va fi inmormantat la cimitirul Sinesti din Craiova. A fost dorinta sotiei, nu si a fratelui, care ar fi vrut sa-l ingroape la Sabareni, in cavoul familiei.

13 ani a fost rege pe stadionul Ion Oblemenco. Astazi, publicul s-a strans pentru Costica Stefanescu, din nou, insa pentru ultima data.

De aseara, capitanul Craiovei s-a intors in Banie. A innoptat in Capela Bisericii Harsa. De dimineata, l-au vizitat, cu o floare si o lumanare, tovarasii alaturi de care a castigat trei titluri de campion si o multime de trofee.

Prea mandru sa se planga, capitanul a suferit in tacere trei ani. Acum doua zile a ajuns la capatul puterilor.

Costica Stefanescu - un campion cu multe trofee, un barbat frumos, dar dur. La suprafata insa, pentru ca Maria, cea de-a doua sotie, spune, intr-un interviu exclusiv pentru Observator, ca aparatorul de fier al nationalei si al Craiovei Maxima ii recita poezii de Eminescu. Stefanescu a lasat in urma multe legende si povesti. Si o avere impresionanta de aproape cinci milioane de euro, care-i ramane toata sotiei.

O iubire tarzie, dar ca-n povesti au avut Maria si Costica Stefanescu. Au divortat amandoi ca sa traiasca impreuna, desi nu mai erau niste pusti, ci oamenii trecuti de 40 de ani. Au fugit in Las Vegas si s-au cununat la Little White Chapel. Acolo, aparatorul dur, incruntat, devenea un alt om.

Stefanescu stia poezii. Si mai stia sa stranga bani. Grosul averii, doua milioane de dolari, l-a facut in tarile arabe, acolo unde a antrenat mai multe echipe. Dolarii adunati din Qatar, Arabia Saudita si Kuweit i-a inmultit pe litoral, la Eforie, unde a cumparat doua hoteluri.

Si-au luat o casa la Miami si una la Koln, plus inca o proprietate la Bucuresti. Toate cu banii adusi din Golf. Bani castigati insa cu pretul bolii. Si acum, al mortii, spun apropiatii.

Diferentele de temperatura - 17 grade in casa si peste 40 afara in fiecare zi - i-ar fi slabit organismul, care a cedat. Acum, dupa moartea lui, Maria a ramas cu tot, insa nu va imparti nimic cu cei doi copii ai lui Stefanescu, o fata si un baiat, trecuti de 35 de ani, cu care fostul campion racise relatiile in momentul in care a divortat de mama lor.

In fata bolii, ranchiuna a palit. Ultimele zile inainte moarte, Stefanescu le petrecuse la Brasov, acasa la fiul sau.

Restrictii de circulatie in Capitala, din cauza concertului pregatit de Roger Waters... A aparut Ghidul Biciclistului. Vezi AICI care sunt regulile pe care trebuie sa le respectam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x