Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Foto și video! Imagini halucinante surprinse în supermarketurile din țară. Românii se apără de coronavirus cu făină, apă și mălai

De teama coronavirusului, românii au format cozi interminabile, marți, în magazinele din toată România. La finalul zilei, rafturile au rămas goale, mai ceva ca de sărbători.

Isterie generală în magazinele din țară

Facebook

De teama noului coronavirus, oamenii și-au făcut provizii mai ceva ce de sărbători.De la conserve, făină, ulei, la produsele de igienă, nimic nu a lipsit de pe lista de cumpărături. Astfel că, isteria a lăsat magazinele cu rafturile goale.

Pe rețelele de socializare au început să apară imagini cu magazine chelite de produse și cu oameni care se îmbulzesc la casele de marcat.

„Nici nu a fost anunţat primul caz de coronavirus şi ai noştri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor! Măscuţele chirurgicale au ajuns la preţuri ireale! Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâşia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o naţie civilizată, disciplinată sau echilibrată!”, a scris un internaut, pe platforma Facebook, în descrierea unei înregistrări video surprinsă într-un supermarket.

Recomandari