Antena Căutare

Anunț bombă, înainte de Crăciun! Cresc SALARIILE pentru mii de români! Cine va primi 500 de euro lunar

Mii de români vor avea salarii mai mari începând de anul viitor, a anunţat consilierul pe probleme economice al premierului, Darius Vâlcov.

Mii de români vor avea salarii mai mari începând de anul viitor, a anunţat consilierul pe probleme economice al premierului, Darius Vâlcov.

Astfel, salariul minim în construcţii va creşte la 3.000 de lei brut de la 1 ianuarie 2019, printr-o prevedere inclusă în Ordonanţa de urgenţă privind măsurile fiscal.

„În urma acordului semnat cu patronatele din construcţii, salariul minim în domeniul construcţiilor a crescut la 3.000 de lei brut, va creşte de la 1 ianuarie 2019, şi, totodată, taxele pe muncă în acest sector au fost diminuate, după cum urmează: impozitul pe venit de la 10% va fi zero, CASS-ul de la 10% va fi zero, CAS-ul de la 25% va fi 21,25% şi contribuţia angajatorului de la 2,25% va fi 0,337%”, a declarat Darius Vâlcov.

Cu alte cuvinte, a precizat el, „salariul minim net în domeniul construcţiilor va fi de 500 de euro, aşa cum Guvernul s-a angajat la 1 decembrie, prin acordul cu patronatele din zona construcţiilor”.

Program metrou Crăciun și Revelion. Cum se circulă de sărbători incepand de azi... Avertisment de maximă importanță! O nouă metodă de înșelătorie face RAVAGII în țară! Cum să te ferești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x