Antena Căutare

Cristian Poteras, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Cristian Poteras, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu. Primarul este acuzat de mai multi angajati din Primarie ca ar fi retrocedat in mod ilegal mai multe terenuri din centrul Capitalei. Prejudiciul se ridica la zeci de milioane de euro.

In cursul anului 2006, inculpatii Cristian Constantin Poteras nu si-a respectat atributiile de serviciu referitoare la reconstituirea dreptului de proprietate, ceea ce a condus la eliberarea, cu incalcarea dispozitiilor legale, a sase titluri de proprietate.

Suprafata totala a proprietatilor, situate in centrul Capitalei, este de 119.647,64 mp, iar valoarea lor se ridica la 58 de milioane de euro.

Alaturi de Poteras, au mai fost dati in judecata Gheorghe Floricica, Dumitru Vultur, Moise Daniel, Boncea Petre, Cristina Popescu si Dorina Piftor, functionari publici in cadrul Primariei Sectorului 6 Bucuresti.

Primarul Cristian Constantin Poteras, care detine si functia de presedinte al Subcomisiei locale de fond funciar de pe langa Consiliul Local al Sectorului 6 Bucuresti, este acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice, cu consecinte deosebit de grave.

Foto: politicalocala.ro

UPDATE! Spaga de 1,8 mil. € la ANAF! Avocat: Milionul trebuia sa ajunga la Blejnar... Cererea de eliberare a lui Bercea Mondial, amanata pentru joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x