Antena Căutare

Cristian Țopescu a murit! Nadia Comăneci, mesaj tulburător pe Facebook

Cristian Țopescu a murit. La aflarea veștii, Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastică a transmis un scurt mesaj pe Facebook în memoria marelui comentator sportiv, de altfel, celui care i-a comentat victoria de neegalat, de la Montreal.

Cristian Țopescu a murit. La aflarea veștii, Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, a transmis un scurt mesaj pe Facebook în memoria marelui comentator sportiv, de altfel, celui care i-a comentat victoria de neegalat, de la Montreal.

”Astăzi este o zi trista. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulțumesc, Cristian, pentru momentele minunate!”, a comentat Nadia Comăneci pe facebook, alături de o imagine cu cei doi pe scenă.

Cristian Țopescu a murit! Nadia Comăneci, mesaj tulburător pe Facebook

Cristian Țopescu a murit

Cristian Ţopescu a murit marți, la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Cristian George Țopescu s-a născut la 26 martie 1937, în București și a fost licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport (1970).

A publicat peste 200 articole cu subiect sportiv în presa scrisă, precum și volumele „Steaua, performanță și prestigiu” (1988), în colaborare cu Octavian Vintilă, și „Fair play” (2003).

Sursa video: Antena 3

Oamenii nu mai au curaj nici măcar să aprindă o lumânare la mormintele celor dragi. Cimitirul dintr-un sat vasluian care... Săptămâna NEAGRĂ! Înainte de Cristian Țopescu A MAI MURIT UN MARE ROMÂN: „A fost unul dintre cei mai mari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x