Antena Căutare

Și SUA au avut un fel de Matteo Politi. Avea 18 ani! Bunicii lui: „A fost crescut cum trebuie”

Statele Unite ale Americii s-au confruntat cu un fel de Matteo Politi chiar anul trecut. Un tânăr a fost condamnat la închisoare, după ce, la vârsta de 18 ani, pretindea că este doctor și „tratează” oameni la o clinică deschisă de el. Când a fost arestat, pentru mai multe infracțiuni, el căuta să-și cumpere o mașină Jaguar, în valoare de 35.000 de dolari. 

Cu un medic fals precum Matteo Politi s-au confruntat și Statele Unite ale Americii, chiar anul trecut. Medicul escroc a fost condamnat la închisoare, după ce, la vârsta de 18 ani, pretindea că „tratează” oameni la o clinică deschisă de el. Când a fost arestat, pentru mai multe infracțiuni, el căuta să-și cumpere o mașină Jaguar, în valoare de 35.000 de dolari.

Medicul fals Matteo Politi al Statelor Unite ale Americii se numește Malachi Love-Robinson, acum în vârstă de 21 de ani, din West Palm Beach, Florida. El a fost condamnat, în ianuarie 2018, la trei ani și jumătate de închisoare.

Medicul Malachi Love-Robinson a fost condamnat la închisoare pentru mai multe infracțiuni, inclusiv pentru practicarea medicinei naturopatice fără o licență, dar și pentru două jafuri și trei cazuri în care a folosit date personale ale altor persoane în mod fraudulos.

Acest medic escroc a fost obligat de instanță să le plătească 80.000 de dolari victimelor sale.

„Vrea să își ispășească pedeapsa, vrea să treacă peste acest episod și să devină o persoană mai bună. Este un copil creștin și a fost crescut cum trebuie”, au spus bunicii adolescentului care a pretins că este medic.

Medicul fals Malachi Love-Robinson avea vârsta de 18 ani când a fost arestat pentru prima dată, în februarie 2016, după ce a început să practice un tip de medicină holistică într-un birou din West Palm Beach. „O nouă naștere, o nouă viață”, promitea adolescentul la central său de „medicină holistică și alternativă”.

Și SUA au avut un fel de Matteo Politi. Avea 18 ani! Bunicii lui: „A fost crescut cum trebuie”

Adolescentul s-ar fi „specializat” pe tratarea unor probleme precum: sindromul oboselii cronice, depresia, psihoza și abuzul de substanțe.

Potrivit autorităților, medicul escroc își „trata” pacienții purtând un halat de laborator și un stetoscop. El a furat peste 30.000 de dolari de la un pacient în vârstă de 86 de ani, folosindu-i carnetul de cecuri și datele personale.

Cum a fost descoperit adolescentul

Clinica sa frauduloasă a fost descoperită după ce adolescentul ar fi examinat o femeie ofițer de poliție sub acoperire.

„Am cântărit-o, i-am luat tensiunea și temperature. Nu există nicio lege care spune că trebuie să fii medic ca să faci aceste lucruri. Aceasta este o țară liberă. Oricine are bani ca să își deschidă o clinică o poate face”, a spus Malachi Love-Robinson după ce a fost arestat.

Și SUA au avut un fel de Matteo Politi. Avea 18 ani! Bunicii lui: „A fost crescut cum trebuie”

În anul 2016, adolescentul a explicat că se numește „doctor” deoarece areo diplomă de doctorat. În cazul lui, însă, este vorba despre un „doctorat al divinității”, ce poate fi cumpărat de pe internet, la prețul de aproximativ 33 de dolari.

„Intențiile mele au fost bune”, a spus medicul fals Malachi Love-Robinson.

După ce, în septembrie, a fost eliberat pe cauțiune, adolescentul a fost arestat din nou, la scurt timp, pentru fraudă și furt de identitate. La acel moment, el încerca să își cumpere o mașină Jaguar în valoare de 35.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Malachi Love-Robinson a pledat vinovat și a ajuns la închisoare.

Zece cutremure în Marea Neagră astăzi! Gheorghe Mărmureanu, anunț!... S-a aflat cine este vinovat de faptul că un valet cu opt clase a ajuns să opereze! Ministrul Sănătății: ”Așa ceva nu se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x