Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

O nouă ipoteză despre moartea lui Emi Pian aruncă în aer tot ce se credea până acum.

Rezultatul autopsiei lui Emi Pian aruncă tot în aer! Ce s-a descoperit în urma examenului medico-legal!

Răsturnare neașteptată de situație în cazul morții lui Emi Pian, Florin Mototolea, pe numele său real. El a fost înjunghiat în picior și s-a vehiculat că a murit din cauza unei hemoragii provocată de secționarea arterei femurale.

Înmormântarea lui Emi Pian ar putea fi amânată! Rudele au dezvăluit care este motivul!

O nouă ipoteză despre moartea lui Emi Pian, aruncă tot în aer

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat la tv o nou ipoteză, care afirmă că interlopul a murit în urma unui infarct.

„E posibil ca în urma agresiunii sângerarea să fi fost atât de mare încât s-a produs și infarctul (...) La spital, în sângele lui Emi Pian că s-ar fi identificat o substanță psihoactivă. Se face examenul histopatologic. Dar și examenul toxicologic pentru a se vedea ce fel de substanță psihoactivă se aflat în sângele celui decedat. Abia apoi aceste rezultate, care vor fi gata peste o săptămână sau două, vor veni și ele și vor fi atașate la dosarul cauzei”, a adăugat Adina Anghelescu, la un post de televiziune.

Bianca Pop, deghizată la priveghiul lui Emi Pian! Fosta "ispită" a povestit ce s-a întâmplat acolo: "Am mers cu masca să nu mă recunoască nimeni"

Principalul suspect în uciderea lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Richard Emanuel Gheorghe are 26 de ani și este un fost boxer. Bărbatul face parte din temutul clan Rinu, fromat din rivalii clanului Duduianu, și este principalul suspect în uciderea lui Emi Pian. El a fost adus în fața procurorilor pentru audieri.

Ce sumă fabuloasă făcea Emi Pian într-o singură zi? Alții nu câștigă atât în ani de zile

La prima sa apariție după uciderea lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe s-a prezentat șchiopătând, cu mâna în ghips și îmbrăcat în haine de spital. După câteva ore de audieri, suspectul nu a recunoscut crima și a fost reținut pentru 24 de ore.

Recomandari