Antena Căutare

Cum arată casa Elenei Lasconi. Proprietarea ei din Câmpulung Muscel e spațioasă și impunătoare

Elena Lasconi, președintele USR, se mândrește cu casa ei din Câmpulung Muscel.

Galerie
Casa impunătoare este în proprietatea Elenei Lasconi de peste 20 ani. | Hepta

Elena Lasconi este primar în Câmpulung Muscel încă din 2020. Recent, într-un interviu la Antena 3 cu Mihai Gâdea, cea care candidează la președinție a arătat ce locuință deține.

Cum arată casa Elenei Lasconi

Casa impunătoare este în proprietatea Elenei Lasconi de peste 20 ani. Candidata la președinție din partea USR, în vârstă de 52 ani, are o casă superbă în Câmpulung Muscel.

Citește și: Clipul viral cu Elena Lasconi când oficiază o căsătorie și scandează „pup-o!” Îl felicită pe soț pentru că a spus „Da” hotărât

Articolul continuă după reclamă

După mai bine de 25 ani de jurnalism, Elena Lasconi a renunțat la cariera ei și s-a apucat de politică. Într-un interviu pentru Antena 3, președintele USR și-a arătat locuința.

Casa ei are un singur etaj, o curtă mare și o porțiune de relaxare în grădină, sub vie, cu masă și scaune. În spatele casei, Elena Lasconi are o livadă cu pomi fructiferi și o altă zonă de relaxare cu două bănci și un grătar.

Vezi aici imagini cu casa Eleni Lasconi

De asemenea, în spatele casei începe o porțiune de pădure și tot pe-acolo trece un râu, casa fiind într-o zonă foarte liniștită. Ea a spus povestea casei pe care a recondiționat-o.

„Tot timpul m-am vizualizat că o să fiu o bunică cu trei nepoţi, că o să am un sorț şi o să fac cozonaci. Mă vizualizam undeva la munte într-o casă de lemn. Asta îmi doream. Toată copilăria mea am deschis geamul şi vedeam Retezatul.

Sunt fată de munte şi am încercat să caut teren ca să îmi fac o căbănuţă. Pe Valea Prahovei nu te puteai apropia atunci. Şi am auzit în redacție că unii colegi şi-au luat o casă la Câmpulung. Asta se întâmpla în urmă cu 21 de ani. Şi am cerut numărul agentului imobiliar, căruia anul acesta i-am cununat băiatul.

Casa stătea să cadă. Nu mi-au spus că există o casă dărăpănată. Eu voiam atât: să fie un teren care să aibă în capăt un pârău şi de acolo să pornească pădurea. Toţi banii pe care i-am făcut i-am investit aici” a povestit Elena Lasconi pentru Antena 3.

Citește și: Cine este soțul Elenei Lasconi, noul președinte USR. Au făcut nuntă la o mănăstire, în costume populare

Elena Lasconi, noul președinte al USR, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Cătălin.

Dincolo de cariera sa, Elena Lasconi are o poveste de viață impresionantă. Aceasta s-a căsătorit la 18 ani cu tatăl fiicei sale, însă la 22 de ani au divorțat. Fosta jurnalistă a crescut-o singură pe Oana și a muncit din greu pentru cariera sa până să îl întâlnească pe Cătălin, actualul partener.

Cei doi s-au cunoscut într-un mod neașteptat, în timpul unor cursuri de la British Council. Fosta jurnalistă spune că întâlnirea cu acesta a fost un adevărat dar divin pentru ea.

Amenda uriașă primită de o româncă căreia i s-a confiscat mașina după ce a intrat în Turcia pe locul pasagerului. Cât a ... Rezultate Loto azi, 12 septembrie 2024. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x