Antena Căutare

Cum arată locuința din Corbeanca a Elenei Udrea. Vila are 4 dormitoare și este situată într-un cartier semi-rezidenţial

Elena Udrea și-a construit de-a lungul carierei sale o viață de lux, motiv pentru care fostul ministru se laudă cu o vilă spectaculoasă în Corbeanca. Iată cum arată locuința care a fost scoasă la vânzare în urmă cu câțiva ani.

Colaj cu Elena Udrea în două ipostaze diferite Galerie
Elena Udrea și-a construit de-a lungul carierei sale o viață de lux, motiv pentru care fostul ministru se laudă cu o vilă spectaculoasă în Corbeanca | Hepta

Elena Udrea trece prin momente dificile de când a fost arestată prevenitv și condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Poliția a decis să o caute pe iubita lui Adrian Alexandrov la casa lor din Corbeanca înainte ca aceasta să fie prinsă în Bulgaria.

Deși se află într-o situație complicată, fostul ministru se mândrește cu o viața de lux în România. Elena Udrea are o vilă spectaculoasă în Corbeanca, care a fost pusă la vânzare în urmă cu câțiva ani.

Cum arată casa Elenei Udrea dintr-un cartier semi-rezidenţial din Corbeanca

Vila la care au căutat-o autoritățile pe iubita lui Adrian Alexandrov are 170 m², patru dorimitoare, două locuri de parcare în curte și este situată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case.

Locuința a fost scoasă la vânzare în urmă cu câțiva ani de către partenerul Elenei Udrea.

Citește și: Ce a publicat pe rețelele sociale Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, în timp ce fostul ministru este în arest, în Bulgaria

„Vila este utilată, mobilată şi dispune de finisaje de lux. La parterul vilei găsim un living generos, o bucătărie open-space dar care se poate închide dacă proprietarului îi place să-şi petreacă timpul în bucătarie, un dormitor sau birou, o baie de servici dar şi o terasă de 21 mp care poate fi închisă iarna şi deschisa vara.

La etajul unu regăsim trei dormitoare deservite cu câte o baie fiecare, dormitorul matrimonial având un balcon şi șemineu. Vila este amplasată într-un cartier semi-rezidenţial în care sunt construite doar 10 case. Parcarea dispune de două locuri de parcare în curte. Confortul, eleganţa şi amplasarea sunt cuvintele cheie care definesc această proprietate ca fiind una excepţională”, a scris Adrian Alexandrov într-un anunț pe un site de imobiliare în urmă cu o perioadă mai lungă de timp, conform spynews.ro.

Imagini cu casa luxoasă din Corbeanca a Elenei Udrea pot fi văzute AICI.

Ce a transmis Adrian Alexandrov la scurt timp de la arestarea preventivă a iubitei sale

Iubitul Elenei Udrea a oferit prima reacția la doar câteva zile de la arestarea și condamnarea fostului ministru al Turismului. Adrian Alexandrov consideră că judecătorii nu au luat o decizie corectă în privința partenerei sale și că tot ce se întâmplă este nedrept.

Citește și: Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Din ce face bani și cu ce se ocupă

„Sunteți mulți cei care ne-ați dat mesaje de încurajare, și apreciez din suflet că vă gândiți atât la noi cât și la fetița noastră de 3 ani. Și pentru asta, vă mulțumim! Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv sau la ordin! Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp, unde inchiziția își făcea simțiță colții. Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea, care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori. Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisa contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise (ex: Dan Sova, Victor Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a Romaniei. Președintele completului de judecată, Ana Hermina Iancu ( magistrală decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie, care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură.”, a transmis el pe Facebook.

România, mai "verde" după campania Observator "După noi, gunoiul"... Floriile 2022. Tradiții și superstiții de Duminica Floriilor. Ce nu ai voie să faci pe 17 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x