Antena Căutare

Ce trebuie să facă românii ca să încaseze pensii mai mari! Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Muncii

Persoanele care își doresc să încaseze pensii mai mari ar trebui să-și mai ia un loc de muncă, potrivit ministrului Muncii, Marius Budăi.

Persoanele care își doresc să încaseze pensii mai mari ar trebui să-și mai ia un loc de muncă, potrivit ministrului Muncii, Marius Budăi.

În cadrul unei emisiuni TV, Marius Budăi, ministrul Muncii a precizat că ”secretul” unei pensii mai mari stă în contributivitate, așa că cei care vor să aibă venituri mai mari ar trebui să își mai ia un job.

Pensii mai mari pentru o categorie de români! Ministrul Muncii a făcut anunțul! Câți bani vor primi în plus

„E un sistem pe care nu îl gestionează ministrul Muncii. La un moment dat s-au dat nişte legi. Noi le respectăm acum. Clar că trebuie văzute…Dacă aţi vrea să vă spun strict părerea mea, ca actual ministru al Muncii, acum eu aş spune că totul ar trebui să se bazeze pe contributivitate. Asta este strict, dacă ar fi doar după mine, Marius Budăi, totul ar fi pe contributivitate. Cât am contribuit. Vreau să am o pensie mai mare, mai îmi iau un job. De altfel, dacă vreau să am şi un venit mai mare mai îmi iau un job. Dacă vreau şi mai mult încerc să fac şi mai mult, cât pot, cât îmi permite. Eu sunt un om care am avut la un moment dat mai multe job-uri. Nu am stat numai în job-ul de la stat, din sistemul de asistenţă socială, am lucrat şi după program, deci nu e o problemă”, a declarat Marius Budăi la Digi24.ro.

Decizie de ultimă oră pentru datornicii la ANAF! Ce ajutor pot primi și ce trebuie să facă repede în acest sens

Potrivit moderatorului emisiunii, cea mai mare pensie încasată în România este de 56.000 de lei, dar ministrul Muncii a precizat că aceasta nu este plătită în cadrul sistemului public de pensii.


Următoarele libere pentru români, săptămâna viitoare. Sărbătoare legală și minivacanță de patru zile... Atenție, șoferi! Cod galben de ceață în următoarele ore. Ce zone sunt vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x