Antena Căutare

Oficial! Cum se vor face înscrierile la grădiniță şi clasa pregătitoare, anul acesta

Înscrierile la grădiniță și clasa pregătitoare se vor face doar pe Internet anul acesta, în contextul pandemiei de coronavirus.

Ministerul Educației a luat această hotărâre pentru a evita cozile ce obișnuiau să se formeze la depunerea dosarelor pentru înscrierea copiilor la grădiniță sau la clasa pregătitoare.

Urmează să fie publicat și calendarul înscrierilor la grădiniță și clasa pregătitoare.

Cert este că, în prima etapă, vor fi înscriși copiii care frecventează deja grădinițele, iar în etapa a doua, nou-veniții.

Se vor întoarce elevii la școală în septembrie sau nu? Schimbare majoră în organizarea examenului de Bacalaureat! Monica Anisie, declarație de ultimă oră!

La înscrierile la clasa pregătitoare, evaluarea psihosomatică pentru cei care nu îndeplinesc vârsta pentru înscrierea la școală va fi înlocuită de o declarație pe proprie răspundere din partea părinților și o recomandare din partea directorului grădiniței.

Cum arată „degetul COVID-19”. Ce se întâmplă cu picioarele unor pacienți cu noul coronavirus. Atenție, imagini greu de p... Principalele schimbări pentru români, după 15 mai! Când se vor redeschide școlile. Raed Arafat, declarații de ultimă oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x