Antena Căutare

Cursuri gratuite de înot pentru sute de elevi. Cine sunt copiii care pot beneficia de ele

Sute de elevi vor beneficia de cursuri gratuite de înot. Este, însă, vorba despre cei care învață în Școala 311 din București, care au acum un bazin semiolimpic sau despre cei care locuiesc în Sectorul 6.  

Conform Antena 3, noul bazin este cel mai modern din Bucureşti şi este dedicat în special elevilor. Are cinci culoare de înot, spaţii de aşteptare, duşuri şi cabinete medicale la cele mai înalte standarde.

De asemenea, copiii care trăiesc în Sectorul 6 pot bneficia de cursuri de natație gratuit.

''În acest moment putem oferi acces gratuit pentru 200 de copii în fiecare lună la aceste cursuri şi sper ca în perioada următoare, numărul copiilor care vor accesa cu titlu gratuit cursurile de nataţie, să crească la 400'', a spus Gabriel Mutu, primarul sectorului 6.

Oferă-i copilului tău șansa la o viață sănătoasă! Du-l la cursurile de înot oferite de către cei de la www.initiereinot.com!

Și adulții pot să-și facă abonamente

Nici cei mari nu au fost uitaţi, întrucât în afara orelor de curs, locuitorii sectorului îşi pot procura abonamente lunare. Aceştia vor putea participa la cursuri de Aqua Gym sau la ore de hidrokinetoterapie. Preţurile variază între 230 şi 320 de lei lunar.

Coronavirusul creează panică după acest anunț: Banii sunt purtători de Covid-19! "Nu mai atingeți bancnote sau mone... Școlile din România, închise două săptămâni din cauza coronavirusului? Propunerea uluitoare a unui senator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x