Antena Căutare

Cutia cu rămășițele găsite în pădurea din Caracal stă neatinsă pe o masă dintr-un laborator: „Nici nu a fost deschisă la INML”

Alexandru Cumpănașu a dat detalii înfiorătoare despre cutia cu osemintele găsite marți într-o pădure de lângă Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că experții de la INML nu s-ar fi uitat, nici până în ziua de astăzi, la rămășițele ce ar putea fi ale Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănașu a dat detalii înfiorătoare despre cutia cu oseminte găsite marți într-o pădure de lângă Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că experții de la INML nu s-ar fi uitat, nici până în ziua de astăzi, la rămășițele ce ar putea fi ale Luizei Melencu.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămăşiţe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informaţia este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămăşiţele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marţi alte fragmente osoase şi dinţi într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiştii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunţat DIICOT.

Alexandru Cumpănaşu, amenințat de anchetatori: „Au fost amenințări directe la adresa mea. Suntem într-un acvariu cu rech... Accidentul din Tulcea a fost transmis live pe Facebook! Cursa nebunească s-a încheiat cu moartea unui copil de trei ani ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x